Tekken serisi satış başarısı yakaladı! (Video)

tekken 7

Yaklaşık olarak 26 yıl önce Arcade platformları ile birlikte çıkış yapmayı başaran Tekken serisi satış başarısı ile gündeme geldi. Hadi gelin ne kadarlık bir satış yapıldı birlikte göz atalım.

Bir zamanların en sevilen oyunu olarak bilinen Tekken serisi satış başarısı ile yine gündeme oturdu. Windows, PlayStation 4 ve Xbox One gibi platformlarda da bu oyun oynandı ve ciddi başarılar yakalandı. Hatta satış rakamları incelendiğinde oyunun gerçekten ayakta kalmaya devam ettiği görülüyor. Oyunun yaklaşık 26 yıllık emektarı Katsuhiro Harada ise hem satış rakamlarını hem de hepimizi duygulandıracak paylaşımları yaptı.

Tekken oyunu indirimli olarak satılıyor

Katsuhiro Harada, yaptığı duygusal paylaşım ile birlikte Tekken 7’nin yaklaşık olarak 6 milyon civarında satış rakamı elde ettiğini ifade etti. 50 milyondan fazla satış ise tüm Tekken oyunlarından geldi. Dördüncü sezona geçmeye hazırlanan Tekken, içeriğini çok daha fazla çeşitlendirmeyi planlıyor.

Tekken serisi satış başarısı

Oyun dünyası hiç görmediği kadar büyük bir yoğunluğu kendisinde barındırıyor. Son derece geniş bir topluluğa hitap eden oyun dünyası, Tekken gibi çok fazla efsane çıkarıyor. Ancak bazen fiyatlar pek tatmin edici olmuyor. Oyun şirketleri de bu durumun farkında. Dövizin artışı bundaki en önemli etken. Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler bunu çok daha derinden hissediyor.

Serinin son oyunu Tekken 7, oldukça uygun bir fiyatla birlikte satışa sunuldu. Steam’de normalde 119 TL olarak bilinen bu oyun, şimdilerde %75 indirimli olarak 29,75 TL fiyatla satışa sunuldu. Bu oyunu deneyimledikten sonra yorumlar bölümünden düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.