Teenage Mutant Ninja Turtles’dan Bir Büyük Başarı Daha!

teenage mutant ninja turtles

Transformers serisi Pearl Harbor, I am Number Four gibi yapımların ünlü yapımcısı Michael Bay ve usta yönetmen Jonathan Liebesman’ın işbirliğiyle geliştirilen Teenage Mutant Ninja Turtles’ın son sinema filmi, izleyicilerden olumlu tepkiler almayı başardı. Yapım, çok ciddi bir maddi başarıya ulaştı.

Michael Bay’in filmleri, gişe hasılatı açısından daima zirvelerde yer almasına rağmen, eleştirmen puanları açısından sürekli dipleri görür. Teenage Mutant Ninja Turtles’ın 2014 yeniden çevrimi de zincirlerini kıramadı ve eleştirmenler tarafından yerden yere vuruldu. Buna rağmen, yapım, gösterime girdiği iki hafta içerisinde çekim ve reklam bütçesinin iki katına ulaşmayı başardı.

tmnt posters

Megan Fox, Johnny Knoxville, Pete Ploszek, Noel Fisher, Jeremy Howard, Alan Ritchson, Danny Woodburn, Tony Shalhoub, William Fichtner ve Will Arnett’ın baş rolünü üstlendiği Teenage Mutant Nija Turtles’ın gişe hasılatı tüm dünyada 300 milyon doları geride bıraktı.

Orijinal hikayeden uzak yapısıyla, Ninja Turtles hayranlarının gazabına hedef olan yapım; aksiyon faktörü; 3 boyutlu efektleri ve eğlenceli hikayesiyle ilgi çekmeyi başardı.

Dead Island’ın Yönetmeni Belli Oluyor