Yılın En Başarılı Filmi Belli Oldu: Transformers: Age Of Extinction!

transformers 4 age of extinction optimus prime2

2014 yılının gişe hasılatı açısından en başarılı filmi açık ara Transformers 4:  Age of Extinction oldu. Transformers 4: Age of Extinction, eleştirmenler tarafından ceza duvarına yerleştirilmesine rağmen, seyircilerden olumlu puanlar topladı.

Michael Bay filmleri, asla ama asla eleştirmenler veya uzmanlardan iyi notlar almaz hatta pek çok kişinin hedef tahtasına yerleşir. Ne var ki;Michael Bay’in yapımları, yerden yere vurulsa da, daima “Gişe Hasılatı” listesinin tepesinde yer alır.

Transformers Age Of Extinction da bunlardan biri.  Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltx, Kelsey Grammer,Sophia Myles, Titus Welliver, Hames Bachman’ın baş rollerini üstlendiği, yapımcılık koltuğuna Steven Spielberg, yönetmenlik koltuğuna ise Michael Bay’in oturduğu Transformers 4: Age Of Extinction, dünya çapında 1.2 milyar dolardan falz gişe hasılatı elde etti.

transformers 4 age of extinction optimus prime2

Serinin yeni yapımının da ne zaman gösterime gireceği belli oldu. Yapımcı firmadan yapılan açıklamaya göre Transformers 5, 2016 yılının Temmuz ayında gösterime girecek.

Dead Island’ın Yönetmeni Belli Oluyor