Tecno Camon 18 özellikleri netleşti

tekno camon 18

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Tecno, geçtiğimiz yıl bütçesinde ve orta kademe segmentinde büyük ilerleme kaydeden üreticilerden biri.

Tecno Camon 18 özellikleri netleşti. Daha önce çıkan Camon 17 serisi geniş ekranlar, bol pil ömrü ve saygın kameralar ile kullanıcılara sunuldu. Şimdi ise yeni nesil Camon 18 kapsamlı olarak tanıtıldı.

Tecno’nun yeni modeli Camon 18 tasarım açısından delikli düz bir ekranla tamamlanan kare kenarları olan düz bir arka kısma sahip. Yeni modelin selfie kam açıklığı, önceki Camon 17 serisinden daha küçük görünüyor.

Sağ tarafta büyük bir güç düğmesi bulunuyor. Elde edilen görüntüler, cihazı açık ve lacivert renklerde gösteriyor, ancak resmiyet kazandığında daha fazla renk seçeneği sunulması bekleniyor.

camon

Tecno Camon 18 özellikleri netleşti

Camon 18’in arka tarafında 16-135 mm eşdeğer lenslere ve f/1.6-3.5 diyafram açıklığına sahip üçlü kamera sistemi yer alıyor. Kamera adası aynı zamanda görüntü sabitleme sunması beklenen hibrit 60x yakınlaştırmanın da reklamını yapıyor. Burada gerçek kamera sensörleri bilgisi yok ancak yakında Camon 18‘in teknik özelliklerinin geri kalanı hakkında daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor.

Shenzhen, Çin merkezli bir Çinli cep telefonu üreticisi olan Tecno Mobile 2006 yılında kurulmuştur. Transsion Holdings’in bir yan kuruluşu olan Tecno hem premium akıllı telefonlar, tabletler, takılabilir ürünler hem de Alot cihazlar üretiyor. İşlerini Afrika ve Güney Asya pazarlarına odaklayan şirketin ürünleri Türkiye pazarında da yer alıyor.

Kolon kanseri aşısı neredeyse hazır: Yine BioNTech