TCL, BBWF 2024’te Bağlantı Cihazlarını Sergiledi

TCL

Paris’te düzenlenen Broadband World Forum’da tüm senaryolarda kullanılabilen yeni geniş bant çözümlerini tanıtan TCL’in bu ürünleri içerisinde iç mekândan dış mekâna, konuttan işletmeye, 4G’den 5G’ye ve mobil geniş banttan (MBB) sabit geniş banta (FBB) kadar birçok kullanım senaryosunu kapsayan teknolojiler bulunuyor.

Zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar, tabletler ve bağlı cihazlar için ekran teknolojisinde öncü olan TCL, Broadband World Forum’da (Network X’in bir parçası) tüm senaryolarda kullanılabilen yeni geniş bant çözümlerini tanıttı. Bu çözümler iç mekândan dış mekâna, konuttan işletmeye, 4G’den 5G’ye ve mobil geniş banttan (MBB) sabit geniş banta (FBB) kadar birçok kullanım senaryosunu kapsıyor.

Bu yılın önemli ürünleri arasında TCL’in 5G CPE ve Fiber HGW serisinin en yenileri yer alıyor. TCL LINKHUB HH516 5G AI CPE, TCL LINKHUB HH526 5G ODU ve TCL LINKBASE FG7720 GPON Wi-Fi 7 Fiber ev ağ geçidi çözümlerinin hepsi çeşitli senaryolarda ağ performansını ve bağlanabilirliği geliştirmek için tasarlandı. Ayrıca TCL, mobil bağlantıda yeni standartlar belirleyen TCL LINKPORT IK511 5G RedCap USB Dongle da dâhil olmak üzere 5G RedCap ailesinin çığır açan ilk ürününü de burada sergiledi.

TCL

TCL LINKHUB HH516 5G AI CPE: AI teknolojisi ile kullanıcı deneyimini optimize ediyor
TCL LINKHUB HH516 5G AI CPE, güçlü donanım ve AI özelliklerine sahip olup 7.01Gbps downlink’e kadar hızlarla inanılmaz derecede hızlı 5G bağlantısı ve 7.2Gbps’ye kadar çift bantlı Wi-Fi 7 bağlantısı sağlayarak 512 bağlantıyı destekliyor. NR 4CC ve 300MHz bant genişliği ile birlikte 13dBi’ye kadar yüksek kazanımlı antenlere sahip olan bu ürün, daha yüksek hızlar ve daha iyi kapsama alanı sağlayarak yüksek kaliteli bir ağ deneyimi sunuyor.

HH516, gelişmiş performans için uçtan uca yapay zekâ algoritmaları ile hem bulut hem de cihaz üzerinde yapay zekâ bilişiminden yararlanıyor. Yapay zekâ tabanlı trafik tanımlama ve uygulama dilimleme hızı yükseltiyor, gecikmeyi azaltıyor, ayrıca parazit önleme ve kullanım oranlarını artırıyor. AI ECO modu ise enerji tüketimini azaltmak ve ürünün ömrünü uzatmak için güç ayarlarını yapıyor. Ev, ofis, perakende veya küçük etkinlikler için uygun olan HH516, AI aracılığıyla verimli, güvenilir ve güvenli ağ sunuyor.

TCL

TCL, 5G RedCap ailesi ile 5G kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyor
TCL tarafından tanıtılan sektörün ilk 5G RedCap ürün portföyü, 4G’den 5G’ye geçiş için uygun maliyetli seçenekler sunan hem özel hem de genel çözümler içeriyor. M2M (makineden makineye) ve tüketici senaryoları için 5G RedCap’in ticarileştirilmesinde önemli bir kilometre taşı olan TCL LINKPORT IK511, 220Mbps’ye kadar hızları destekliyor ve mevcut 5G ağlarıyla verimli ve sorunsuz entegrasyon sağlıyor. Sadece 28,7 g ağırlığındaki kompakt tasarımı, onu mevcut en küçük ve en hafif 5G dongle haline getiriyor ve böylelikle tüketici cihazları için tak ve çalıştır özelliği sayesinde de kolaylıkla taşınıp kullanılabiliyor. Çeşitli işletim sistemleriyle uyumlu olan ve çoklu yönetim seçenekleri sunan IK511 hem endüstriyel hem de tüketici uygulamalarını güçlendirmek için tasarlanmasıyla da dikkat çekiyor.

TCL; USB dongle, CPE ve mobil Wi-Fi’yi içeren 5G RedCap ailesi ile yüksek hızlı, düşük güçlü ve uygun maliyetli 5G bağlantısı sunarak küresel çapta 5G kullanımını hızlandırmayı ve gelişmiş 5G’yi herkes için her yerde erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.

TCL

TCL LINKBASE FG7720 GPON Wi-Fi 7 HGW: Bağlantılı evler için tasarlandı
Fiber erişim için tasarlanmış TCL FTTH serisinin bir parçası olan TCL LINKBASE FG7720, ultra hızlı GPON hızları ve çift bantlı Wi-Fi 7 teknolojisi ile ev bağlantısı sağlıyor ve kesintisiz ev bağlantısı için 7,2 Gbps’ye kadar hız sunuyor.

OpenWRT, RDK-B ve prpl gibi birden fazla açık yazılım platformunu destekleyerek çeşitli gereksinimlere göre derinlemesine özelleştirmeye olanak tanıyor. Ethernet ve 4G/5G USB dongle yedeklemeli çoklu WAN çözümü, kesintisiz internet erişiminin yanı sıra optimize edilmiş kullanıcı deneyimi ile müşteri memnuniyetini artırıyor. Akıllı ev cihazları için Matter, tüm evi kapsayan EasyMesh, VoIP, IPTV ve günlük kullanım ve ev eğlencesi için oyun hızlandırma özellikleriyle donatılan FG7720, günümüzün bağlantılı evleri için öne çıkıyor.

TCL LINKHUB HH526 5G ODU: Dış mekân bağlantısı için güçlü, kompakt ve esnek
TCL LINKHUB 5G HH526, 7.01Gbps’ye varan yıldırım hızında 5G ağ hızları sağlayarak dış mekân bağlantısını yeniden tanımlıyor. 13dBi’ye kadar yüksek kazanımlı anten bulunan cihaz, çeşitli dış ortamlara hitap eden genişletilmiş kapsama alanı ve olağanüstü güvenilirlik için tasarlandı. İnce tasarımı, her ortama sorunsuz bir şekilde uyum sağlamasına imkân tanıyor.

Kullanıcılar, TCL Connect uygulamasının kurulumu basitleştiren ve esnekliği en üst düzeye çıkaran sezgisel kendi kendine kurulum özelliğini kullanarak cihazı kolaylıkla kurabiliyor. HH526, 300MHz’lik önemli bir kanal bant genişliğine sahip NR 4CC’yi destekleyerek sağlam ve geniş veri çıkışı sağlayor. Zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanan HH526, IP65 korumasına sahip olup -40°C ila 55°C arasında değişen sıcaklıklarda etkin bir şekilde çalışarak her türlü dış mekân ortamında tutarlı yüksek performanslı bağlantı için ideal bir çözüm olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Gelişmiş bağlantı portföyü
Duyurusu yapılan bu ürünlerin yanı sıra TCL, bağlantı serisini daha da geliştirmek için güncellenmiş üç cihaz daha tanıttı. Bunlar arasında hızlı ve güvenilir bağlantılar için gelişmiş bir giriş seviyesi 5G CPE olan TCL LINKHUB 5G HH515L; daha zorlu internet gereksinimlerini karşılayan gelişmiş bir CAT6 CPE olan TCL LINKHUB HH62 ve mobil erişim için ideal olan giriş seviyesi 4G mobil Wi-Fi cihazı TCL LINKZONE MW45L yer alıyor. Her bir ürün, TCL’in tüm segmentlerde çeşitli ve kapsamlı çözümler sunma taahhüdünü güçlendiren özel bağlantı ihtiyaçlarına göre uyarlanmış durumda.

Huawei Watch GT 5 Pro video inceleme: Titanyum amiral gemisi akıllı saat!