iFLYTEK Akıllı Çevirmen artık Türkiye’de

iFLYTEK

iFLYTEK Akıllı Çevirmen, sesli çevrimiçi çeviri özelliğiyle yaklaşık 200 ülke ve bölgeyi kapsayan diller arasında iletişim engelini ortadan kaldırıyor. Kullanıcılar, 60 dilde çevrimiçi ve 18 dilde çevrimdışı çeviri yapabiliyor.

 

iFLYTEK’in kullanıcıların dil engellerini aşmalarını sağlayarak, onlara hassas ve hızlı çeviri hizmeti sunan Akıllı Çevirmen ürünü şimdi Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşuyor. AI teknolojisini kullanarak yeni tercüme ve öğrenme deneyimi sunmayı hedefleyen bu gelişmiş cihaz, Türkiye’deki pek çok tanınmış perakende mağazasının yanı sıra e-ticaret platformlarında satışa sunuluyor.

iFLYTEK

iFLYTEK Akıllı Çevirmen, dil engelini zahmetsizce aşmak üzere tasarlanan ve üstün teknolojiyle desteklenen bir cihaz. İleri AI teknolojisiyle donatılmış cihaz, 60 dilde anlık, doğruluğu yüksek tercüme sunuyor.

Turistler, iş insanları ve iletişim kurmak için anlık yardıma ihtiyaç duyan herkese uygun Akıllı Çevirmen, iş toplantılarından sosyal görüşmelere pek çok alanda sorunsuz, etkili iletişim kurmayı sağlıyor. iFLYTEK Akıllı Çevirmen, WiFi veya eSIM ile iki yıl boyunca yüzden fazla ülkede hiçbir ilave ücret ödenmeden kullanılabiliyor.

iFLYTEK

iFLYTEK Akıllı Çevirmen’in çevrimdışı çeviri kapsamında İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, Çince, Japonca, Korece, Vietnamca, Tayca, Arapça ve Hintçe dilleri bulunuyor.

iFLYTEK

Akıllı Sözlük Kalemi lansmanı 30 Ekim’de

iFLYTEK’in bir diğer ürünü Akıllı Sözlük Kalemi’nin lansmanı ise 30 Ekim’de gerçekleşecek.   Akıllı Sözlük Kalemi, dil öğrenen ve öğreten kişilere özel tasarlanmış, yenilikçi bir araç olarak öne çıkıyor.

Metinleri tarayarak anında tercüme eden bu pratik cihaz, öğrenciler ve dil becerilerini geliştirmek isteyen herkes için rehber olacak nitelikte. Akıllı Sözlük Kalemi yalnızca tercüme etmekle kalmayıp, telaffuz desteği ve ayrıntılı açıklamalar sunarak, kullanıcıların dille ilgili daha derin bir anlayış kazanmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

Casio, G-Shock Full Metal koleksiyonuna iki yeni model eklemeye hazırlanıyor