TCL TAB 10S tablet: Uzaktan eğitim ve uzaktan iş süreçleri için ideal

maxresdefault 3

#İŞBİRLİĞİ

TCL TAB 10S tablet, yakın zamanda teknoloji severlerin beğenisine sunuldu. Android 10 işletim sistemli ürün, uzaktan eğitim ve uzaktan iş süreçlerinde kullanılabilir uygun fiyatlı çözümler arasında yer alıyor.

Günümüzde güncel PC fiyatlarının giderek yükseldiğini görüyoruz. Dolayısıyla uzaktan eğitim ve iş süreçlerinin takibi için uygun fiyatlı çözümler olarak akıllı tabletlere göz atılabilir. İşte bu konuda da TCL TAB 10S ön plana çıkıyor, ki ürünün 1599 TL’lik satış fiyatı bulunuyor.

Büyük bir ekrana, dayanıklı bir pile ve güçlü kablosuz bağlantı teknolojilerine sahip

TCL TAB 10S, 8.3mm kalınlıkta ve 464 gram ağırlıkta. Yanlardan köşeleri yumuşatılmış, arka yüzeyi yumuşak ve kaymaz bir tasarıma sahip. Ürünü ister dik, isterseniz de yatay açılarda kullanabilirsiniz.

Büyük ekran, hem işleriniz hem de hobileriniz için ideal kaliteye sahip. Tabii görüntülü görüşmeleriniz için de önemli. Görsel detayların yanında işitsel detayları da unutmamak gerekli. Bu tablette güçlü bir mikrofon sistemi ve stereo hoparlörlere yer verilmiş.

Ayrıca, beraberinde gelen kalem sayesinde, hızlı not alma ve bir şeyler çizme mümkün. Bu, aynı zamanda çocukların çizim yeteneklerini geliştirebilmeleri için de güzel bir detay.

Tüm aile için ihtiyaçlar doğrultusunda iyi bir iletişim ve eğlence aracı

Tüm aile bireyleri, bu tablet ile oyun oynayabilir, sosyal medyada gezintiler gerçekleştirebilir, bir şeyler izleyebilir. Örneğin, üründe ön yüklü olarak Netflix uygulaması da bulunuyor.

10.1 inç ekranı ve Android 10 işletim sitemi hem büyük ekran, hem popüler uygulamalar hem de kullanımı kolay arayüz anlamlarını taşıyor. Cihaza alışmanız sadece birkaç dakika sürecektir.

Göz yormayan mod sayesinde, dersler esnasında çocuklarınızın gözlerini koruyabilir

10.1 inç FHD çözünürlüklü IPS LCD ekran, dokunuşlara hızlı cevaplar verirken başarılı görüntüleme performansı da sunuyor. Bu detaylar önemli, ancak bu detaylardan faydalanırken göz sağlığını korumak da önemli. Ürün, uzun süreli kullanımlarda zararlı mavi ışınlara karşı göz sağlığını koruyabiliyor. Hem çocuklarınız hem de sizin için.

Kids Mode – Çocuklar Modu ile daha güvenli kullanım sağlayabilirsiniz

Veliler olarak, Kids Mode’a girerek çocuklarınız için çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz. Ekran görüntüleme detaylarından çocuklarınızın kullanabileceği uygulamalara, tablet tutuş pozisyonlarından izinli sitelere ve hatta kullanım saatlerine kadar pek çok düzenleme yapabilir ve yanında olmadığınız anlarda da çocuklarınızın kullanım deneyimlerini daha güvenli hale getirebilirsiniz.

TCL TAB 10S tablet: Uzaktan eğitim ve uzaktan iş süreçleri için ideal

Stabil kablosuz bağlantı performansı

Online derslere katılmak ve her detayı sorunsuz görebilmek için iyi bir internet bağlantısı şart. Bunun yanında, bu bağlantıyla uyumlu çalışabilmek de önemli. Ürün, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac kablosuz bağlantı teknolojisine sahip. Yani kablosuz bağlantılarda da yüksek hızlara erişmek mümkün.

Öte yandan, cihazın Bluetooth 5.0 bağlantı teknolojisi sayesinde, Bluetooth kulaklıklarınızı da hızla eşleştirip kullanabilirsiniz.

Acrobat Reader, Bamboo Paper ve Office Suite gibi ön yüklü uygulamalarla geliyor

Bu uygulamalar, çocuklarınızın derslerinde katkılar sunabilecek uygulamalar. Tabii ihtiyaçlar doğrultusunda siz de kullanabilirsiniz.

Acrobat Reader ile PDF belgeleri okuyabilir, Office Suite ile pek çok farklı formatta belge açabilir ya da oluşturabilirsiniz. Bamboo Paper ise, özellikle çocuklarınızın gelişimi, fikirlerini çizgiler aracılığıyla resmedebilme açısından önemli. Zaten tabletin yanında kalemin de geldiğini söylemiştik. Bu kalem, hassas dokunuşları dahi algılayarak rahat kullanımın önünü açıyor.

Tabii daha fazla uygulama için Google Play Store’a gidebilirsiniz.

Akıllı Yönetici uygulaması sayesinde donanımların düzgün çalışıp çalışmadığı test edilebilir

Akıllı Yönetici’ye giderek tabletinizin o anki durumu hakkında güncel bilgi alabilir, pil durumunu öğrenebilir ve isterseniz tasarruf sağlayabilirsiniz. Ayrıca “Donanım Tanılama” başlığına giderek tabletin donanımlarının düzgün çalışıp çalışmadığını da hızlıca test ederek sonuçları görebilirsiniz.

Peki ya oyun performansı nasıl?

Mediatek MT8768 çipsetine sahip olan ürün, 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesine sahip. İstenirse microSD kart ile depolama miktarı artırılabilir. Android 10 işletim sistemli cihaz, Google Play Store’daki pek çok oyun ve uygulamayı rahatlıkla çalıştırabiliyor. Günümüzün popüler oyunlarından örnek vermemiz gerekirse, PUBG Mobile’ı düşük grafik ayarlarında, genellikle akıcı performansta oynanabilir. Tabii dersler bittikten sonra.

8000mAh pil, gün boyu yoğun kullanım için ideal performans sunuyor

Çocuğunuz online eğitimde diyelim. Bu süreçte hem ekran çalışıyor, hem kablosuz bağlantı sistemi çalışıyor, hem hoparlörler hem de diğer sensörler çalışıyor. Eh, dersler önemli, hiçbirini kaçırmamak gerek. Bu da saatlerce kesintisiz güç ihtiyacını doğuruyor. Tabletin pil kapasite ve pil kullanım performansı ise bu ihtiyaçları rahatlıkla karşılıyor.

TCL’in paylaştığı verilere göre tablet, online eğitimde tam şarj ile 8 saate kadar kullanım sunabiliyor. Ayrıca, 18w hızlı şarj desteği olduğunu da belirtmeliyiz.

Ürün, ülkemizde tavsiye edilen 1599 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Redmi Note 10 64GB incelemesi: 3000 TL fiyatı var