Panasonic yeni nesil 1 Çipli DLP Lazer projektörler ürünlerini duyurdu

DLP lazer projektör

PT-REQ12 Serisi ve PT-REZ12 Serisi 1 Çipli DLP lazer projektör ürünleri, 12.000 lm’ye kadar parlaklık, 4K çözünürlük ve 240 Hz’e kadar projeksiyon özelliğiyle görülmemiş deneyimler sunuyor

Panasonic, yeni nesil PT-REQ12 Serisi (4K) ve PT-REZ12 Serisi (WUXGA) 1 Çipli DLP lazer projektörlerini duyurdu. 12.000 lm’ye kadar parlaklık, 4K çözünürlük ve minimum gecikme süresiyle 240Hz projeksiyon özelliği sayesinde iki yeni seri, müzeler, sürükleyici deneyimler ve kiralama ve sahnelemede geçici kurulumlar için ideal hale geliyor.

Panasonic’in 2 eksenli piksel kaydırma teknolojisi olan Quad Pixel Drive’a sahip ilk 1 Çipli DLP Lazer projektör olan REQ12 Serisi, derin, pürüzsüz ve ayrıntılı otantik 4K görüntüler üretiyor. Minimum 6 ms veya daha az gecikme süresine sahip sorunsuz görüntüler için 240Hz projeksiyonu destekliyor. Ayrıca hızlı hareket eden nesnelere projeksiyon yapmak, etkileşimli uygulamaları ve sahne performanslarını zenginleştirmek için opsiyonel ET-SWR10 Gerçek Zamanlı İzleme Projeksiyon Haritalama Sistemi ile çalışacak şekilde tasarlandı.

DLP lazer projektör

Yeni optimize edilmiş lensler doğal kontrast performansını artırırken, yeni sahne analizi devresiyle geliştirilen Dinamik Kontrast, görüntünün aydınlık ve karanlık alanlarını daha iyi tanıyarak her sahneye canlı bir şekilde hayat veriyor. Kullanıcılar artık görüntüleme alanının dışındaki çakışmalarda siyah düzeyli bölgeleri azaltmak için siyah düzey ayarı ile geometrik ayar arasındaki bağlantıyı kaldırabiliyor. Birden fazla ekranda tamamen kesintisiz projeksiyon sağlamak için 17 adede kadar kontrol noktası kullanarak siyah kenarlık şeklini ekran eğriliğine göre ayarlamak da mümkün oluyor.

Zahmetsiz İş Akışı, Geliştirilmiş Genişletilebilirlik

Her iki seri de daha sorunsuz bir iş akışı için ek işlevlere, arabirimlere ve seçeneklere sahip olması sayesinde kolaylıkla kurulabiliyor. Minimum 0,308:1 yansıtma açısı oranına ve 3,38:1 maksimum yansıtma açısı oranına sahip yeni lens serisi artık uzaktan kumanda aracılığıyla güçlendirilmiş çevresel odak ayarı sunuyor. Lens kaydırma ayar aralığı artırılarak farklı alanlarda ayarlama yapılmasını kolaylaştırıyor.

DLP lazer projektör

Projektör bağlantısını uyarlamak, ölçeklendirmek ve genişletmek için Intel SDM tarafından belirtilen bir yuva, opsiyonel olarak tescilli veya üçüncü taraf işlev kartlarını entegre edebiliyor. Bu kartlar arasında DIGITAL LINK terminal kartı, 12G-SDI terminal kartı ve Kablosuz Sunum Sistemi PressIT alıcı kartı da bulunuyor.

Kullanım kolaylığı sağlayan ek özellikler arasında tercih edilen test modellerini projektöre kaydetme ve kaynak bağlantısı olmadan müşterinin içeriğini kullanarak kalibre etme imkanı yer alıyor. Geometry Manager Pro için önceden etkinleştirilmiş yükseltme kitleri, yazılım işlevselliğini daha da genişletebiliyor ve kamera aracılığıyla kenar karıştırmayı ve kalibrasyonu otomatikleştirerek sahada zamandan ve emekten tasarruf edilmesini sağlayabiliyor.

DLP lazer projektör

 

Güvenilir bakım gerektirmeyen çalışma için tasarlandı

Bu seriler, 20.000 saat bakım gerektirmeyen projeksiyon sağlayan, tamamen sıvı soğutmalı hava geçirmez şekilde kapatılmış optik motorlara sahip ilk 1 Çipli DLP lazer projektör olmasıyla öne çıkıyor. Şık yeni kabin tasarımı hem kompakt hem de hafif olup, projektörler kolay kurulum için lenssiz sadece 26 kg ağırlığında. Yedek Giriş, gösteri sırasında kesintileri önlemek için birincil sinyal kesintiye uğradığında ekran boşalması olmadan ikincil bir sinyale geçerken, Multi Laser Drive Engine olası diyot arızası durumunda parlaklık kaybını önlüyor.

Tecno Watch 1 akıllı saat: Ekonomik fiyatlı bir çözüm