T-Mobile Yılın Teknoloji Firması Seçildi

t mobile

2014 yılının en iyilerini seçmeye devam eden CNN, bu yılın en iyi teknoloji firması olarak Alman GSM operatörü T-Mobile’ı seçerek birçok kişiyi şaşırttı.

Teknoloji dünyası için birçok önemli gelişmeye sahne olan 2014 yılında artık son günlere girilirken, yılın öne çıkanları ve galipleri de hak ettikleri takdirleri toplamaya başlıyorlar. Dün yayınladığı açıklamayla Apple CEO’su Tim Cook’u yılın en iyi CEO’su ünvanına layık gören ve BlackBerry CEO’su John Chen’i de en iyi ikinci CEO olarak seçen Amerikalı yayın kuruluşu CNN, bugün de yılın en iyi teknoloji firmasını seçti.

t_mobile

2014 yılının en iyi teknoloji firması ünvanını Alman GSM operatörü T-Mobile’a layık gören CNN, bu kararı almasında firmanın daha fazla kullanıcı çekmek için yürüttüğü başarılı çalışmanın etkili olduğunu açıkladı. T-Mobile‘ın yürüttüğü kampanyalarla rakiplerinden kullanıcı çalmayı başardığını vurgulayan CNN, firmanın bu yıl 3.5 milyon yeni kullanıcı kazandığına dikkat çekti.

CNN’nin bu yıl adından sıkça söz ettiren Apple ve Facebook gibi teknoloji devleri yerine T-Mobile‘ı yılın teknoloji firması seçmesi herkes tarafından desteklenen bir karar olmasa da, Alman GSM devinin AT&T ve Verizon gibi dev rakipleri karşısında oldukça iyi bir yıl geçirmesi takdiri hak ediyor.

Apple Watch Mayıs’ta Piyasaya Sürülebilir