Samsung’a Yılın En İyi Full HD TV Ödülü

SAMSUNG UE55H7000ALXTK 001 Front black

Samsung; teknoloji dünyasının en prestijli ödülleri olarak kabul gören EISA’da Yılın En İyi Full HD TV Ödülü’nün sahibi oldu.

Samsung, 55 H7000 7 Serisi Smart 3D Full HD LED TV ile Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği tarafından (European Imaging and Sound Association – EISA) , Yılın En İyi Full HD TV kategorisinde ödüle layık görüldü.
EISA Ödülleri; yenilikçi teknoloji, zarif tasarım ve cazip özellikleri başarıyla bir araya getiren ürünlere veriliyor. Jüri üyeleri ise 19 Avrupa ülkesinden, 50 tüketici elektroniği dergisinin editörlerinden oluşuyor.

SAMSUNG__UE55H7000ALXTK_001_Front_black

Full HD sınıfının en iyi görüntü kalitesine sahip Samsung UE55H7000, en son Micro Dimming Ultimate teknolojisi ve dört çekirdekli işlemcisi ile TV’nizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Ultimate Micro Dimming  ile renkleri ve ayrıntıları iyileştirerek, tüketicilerine zengin ve canlı bir seyir  zevki sunuyor.

Clear Motion Rate (CMR) teknolojisi ise en hızlı görüntüleri bile netleştirerek, aksiyonu en bol filmlerin ve spor karşılaşmalarının keyfini en iyi biçimde çıkarabilmenize olanak tanıyor. Hareket kontrolü özelliği sayesinde el hareketlerini kullanarak televizyonunuzu kontrol edebilirken, çoklu ekran özelliği ile iki farklı içeriği aynı anda görüntüleyebiliyorsunuz. Smart Hub özelliği ise kullanıcılara hem sosyal, hem de kişiselleştirilmiş bir ev eğlencesi sunuyor.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact Ön İnceleme