Suzuki, Rekabette Yüzünü Gösterdi!

suzuki

Suzuki’nin yeniden atağa kalkmasını sağlayacak orta vadeli yönetim planı “SUZUKİ NEXT 100” çerçevesinde geliştirdiği ilk model olan Baleno, 58 bin 750 TL fiyatı ve tek donanım versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Türkiye’deki yeni bir ile adından söz ettiren Japon otomobil üreticisi Suzuki, markanın en yeni modeli olan Baleno’yu Türkiye’de satışa sundu. Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Avrupa lansmanının ardından “Yeni modelimizin tasarım, pratiklik, performans ile öne çıkacağına inanıyorum. Baleno sahip olduğu özellikleri ve boyutları itibariyle B segmentinin dışına taşıp, C segmentine kayıyor. Ben her iki segmentten de pay alabilecek bir model olacağına eminim” açıklamasında bulundu.

suzuki baleno ile ilgili görsel sonucu

Baleno, alçak, geniş ve sportif bir tasarıma sahip. Yeni platformu sayesinde oldukça düşük bir ağırlığa sahip olan Baleno, 320 lt’lik bagaj hacmiyle bekleneni veriyor. Baleno’da yeni nesil atmosferik Dualjet motor kullanılıyor. 1.2 litre hacmindeki Dualjet motor, 90 bg güç ve 120 Nm tork üretiyor. Manuel şanzımanı uygun fiyatlı ancak, tek seçenek değil. Çoklu CVT otomatik vites seçeneğinin de opsiyonel olarak tercih edilebildiği bu motor fabrika verilerine göre 100 km’de ortalama 4.7 litrelik yakıt tüketim değerine sahip.

GL olarak bilinen tek donanım listesiyle Suzuki Baleno son derece zengin bir güvenlik donanımına sahip. 6 Hava Yastığı, ABS, EBD, BAS, ESP, Lastik Basınç Uyarı Sistemi, Yokuş Kalkış Destek Sistemi standart olarak sunuluyor.

Galaxy Note 7, Amerika’da Yasaklı!