Surface Pro 3 İçin Bir Güncelleme Daha Yayınlandı

Surface Pro 3 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Piyasaya sürüldüğü günden beri Wi-Fi bağlantısında sorunlar yaşayan Surface Pro 3 için yayınlanan yeni güncellemenin bu sorunu çözmesi bekleniyor.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un bugüğne kadar ürettiği en gelişmiş tablet olan Surface Pro 3, Mayıs ayında resmi olarak tanıtılm ış ve Haziran ayında da piyasaya sürülmüştü. Başta kurumsal kullanıcışar olma üzere ilgiyle karşılnan Surface Pro 3 iyi bir başlangıç yapmış olsa da, kkısa süre sonra ortaya çıkan teknik arızalar tabletin çıkışına gölge düşürmüştü.

Microsoft-Surface-Pro-3

Surface Pro 3‘ün satışa sunulmasından kısa bir süre sonra kullanıcılar Wi-Fi bağlantısındaki sorunlar nedeniyle Microsoft forumlarında şikayetçi olmaya başlamış ve bu şikayetlerin artmasıyla sorunun oldukça yaygın olduğu ortaya çıkmıştı. Bu şikayetlerin başlamasından kısa bir süre sonra durumu kabul eden Microsoft, bu sorunu çözmek için çalışmalara başladı ve bugüne kadar birçok güncelleme yayınladı. Ancak yayınlanan bu güncellemelerden hiçbirinin Wi-Fi bağlantısındaki sorunları tam olarak gidermemesi kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı ve Microsoft üzerindeki baskıyı daha da arttırdı.

Piyasadaki en pahalı tabletlerden biri olan Surface Pro 3‘ü satın almak isteyen kullanıcıların bir kez daha düşünmesine neden olan bu sorunları gidermek için elinden geleni yapan Microsoft, bugün yayınladığı yeni güncellemeyle bu sorunun giderileceğini açıkladı. Üstelik System Firmware Update – 10/28/2014 adıyla yayınlanan bu yeni güncellemenin bu sorunu gidermenin yanı sıra performansı da geliştireceği belirtiliyor.

Facebook Aylık 1.35 Milyar Kullanıcıya Ulaştı