Surface Mini’nin Tanıtımı Canlı Yayınlanacak

Surface Mininin Tanıtımı Canlı Yayınlanacak

Microsoft, Surface Mini’nin tanıtımı için 20 Mayıs’ta gerçekleştirilecek etkinliğin kullanıcılar tarafından canlı olarak izlenebileceğini duyurdu.

Microsoft, 20 Mayıs’ta New York’ta düzenleyeceği yeni bir etkinliğin davetiyelerini geçtiğimiz günlerde seçilmiş basın birimlerine göndermişti. Aralarında Surface Mini‘nin de bulunacağı birçok yeni tabletin resmi olarak tanıtılması beklenen bu etkinlik genel kullanıcı kitlesine kapalı olarak düzenleniyor olsa da, Microsoft’un görücüye çıkaracağı yeni tabletleri merak eden kullanıcılar bu etkinliği internet üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

Surface Mini

Microsoft‘un resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan yeni bir açıklamayla, New York’ta düzenlenecek etkinlik için sadece kısıtlı sayıda basın görevlisinin davet edilebildiği belirtildi ve yeni Surface tabletleri görmek isteyen kullanıcıların etkinliği canlı olarak izleyebileceği duyuruldu. Microsoft News Center tarafından canlı olarak yayınlanacak bu etkinlikte Surface Mini dışında hangi tabletlerin tanıtılacağı ve yönetici kadrosunda kimlerin hazır bulunacağı henüz bilinmese de Satya Nadella’nın etkinlikte bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy S5 Satışları 10 Milyonu Geride Bıraktı