Surface Mini’nin Tanıtımından Son Dakikada Vazgeçildi

Surface Mininin Tanıtımından Son Dakikada Vazgeçildi

Yeni tableti Surface Mini’yi dün New York’ta düzenlediği etkinlikte tanıtması beklenen Microsoft’un bu kararından son dakikada vazgeçtiği belirtiliyor.

Teknoloji devi Microsoft‘un dün New York’ta düzenlediği ve Microsoft News Center üzerinden canlı yayınladığı etkinlikte, merakla beklenen Surface Mini‘yi resmi olarak tanıtması bekleniyordu. Ancak Microsoft dün düzenlediği etkinlikte bunun yerine Surface Pro 3‘ü, yani çok daha gelişmiş donanımsal özelliklere sahip 12 inçlik yeni tabletini görücüye çıkardı.

Surface_Mini

Surface Mini‘nin dün New York’ta düzenlenen etkinlikte tanıtılmaması, daha önce konuyla ilgili çıkan haberlerin yanlış söylentilerden ibaret olduğunu akıllara getirdi. Oysa bugün Bloomberg tarafından yer verilen yeni bir haber gösteriyor ki, Microsoft gerçekten de Surface Mini‘yi dün düzenlediği etkinlikte görcüye çıkarmayı planlıyormuş. Ancak Microsoft yetkileri Satya Nadella ve Stephen Elop tarafından alınan kararla bu tabletin tanıtımından son dakikada vazgeçilmiş. iPad mini ve Nexus 7 gibi benzer özelliklere sahip tabletlerle yarışması gerekecek olan Surface Mini‘nin son dakikada iptal edilmesinin sebebi olarak, Nadella’nın tabletin istenilen satış rakamlarına ulaşamayacağını düşünmesi gösteriliyor.

iPhone 6′yı Daha Hızlı Şarj Etme Yolları Aranıyor