Surface Mini Çok Yakında Tanıtılacak

Surface Mini Çok Yakında Tanıtılacak

Microsodt’un merakla beklenen yeni tableti Surface Mini’y 20 Mayıs’ta düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtacağı belirtiliyor.

Teknoloji devi Microsoft‘un Surface Mini üzerinde çalışmakta olduğu uzun süredir teknoloji dünyasında konuşuluyordu. Microsoft yeni tabletini resmi olarak duyurmuş olmasa da, gönderdiği yeni davetiyeler gösteriyor ki çok yakında ürünü görücüye çıkaracak.

Surface_Mini

Microsoft’un basın birimlerine gönderdiği bu davetiyelerde, düzenlenecek etkinlikte Surface Mini‘nin tanıtılacağı doğrudan belirtilmiyor. Ancak New York’ta düzenlenecek olan bu özel etkinlikte Surface‘ın mini versiyonunun tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Halka kapalı düzenlenecek bu etkinliğe, sadece belli başlı basın birimleri çağırılmış durumda.

Surface Mini‘ye dair bugüne kadar ortaya çıkan söylentilerde tabletin 8 inç ekranla piyasaya sürüleceği belirtiliyordu. Ancak konuya dair çıkan yeni haberler gösteriyor ki, iPad Mini ve Nexus 7 ile rekabet edebilecek bir tablet çıkarmak isteyen Microsoft’un yeni tableti 7 inç ekrana sahip olabilir. Microsoft’un 20 Mayıs’ta tanıtması için bekleyiş devam ederken, yeni detayların da önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Microsoft Office Basit Şekilde Kullanılıyor