SurePress L-4733AW : Epson yeni etiket robotunu tanıttı

SurePress L-4733AW

Epson’un SurePress L-4733AW modeli, Loftware bulut entegrasyonlu, talebe dayalı renkli etiket baskısı sunan ColorWorks CW-C4000 ile birlikte otomatik etiketleme yapan Epson robotu fuarda büyük ilgi gördü.

Epson, Brüksel’de düzenlenen Labelexpo Fuarı’nda SurePress etiket baskı makinelerinin yeni genişletilmiş serisini tanıttı. L-4733AW modeli Avrupa’da bir ticaret fuarında ilk kez göründü. Bu model, SurePress 4000 serisinin güncellenmiş versiyonu olarak sergilendi. CMYK ve beyaz mürekkep ile birlikte turuncu mürekkep veya dijital vernik seçeneği ile sunulan SurePress L-6534VW ile birlikte geliyor.

Ödüllü önceki modelinin başarısını sürdüren SurePress L-4733AW kısa seri etiket baskı makinesi, kalite, tutarlılık, tekrarlanabilirlik ve daha yüksek hızlı baskı modlarının bir kombinasyonunu sunuyor. Epson’un yeni ve geliştirilmiş AQ4 mürekkep setini kullanarak (CMYK yeşil, turuncu ve beyaz ile birlikte), daha geniş bir renk gamı sunuyor ve daha çeşitli alt tabakalarda hassas renk eşleme sağlıyor.

Ayrıca, işletmeci müdahalesini en aza indirgemek için tasarlanmış otomatik bakım özellikleri bulunuyor. Bu da daha hızlı, daha verimli, güvenilir bir iş akışı ve daha kısa teslimat süreleri anlamına geliyor.

SurePress L-4733AW

Dakikada 50 metrelik baskı yapıyor

SurePress L-6534VW, ayrı bir kompakt etiket sonlandırıcı olan GM DC330 Mini ile birleştirilmiş şekilde de sergilendi. Üretkenliği optimize etmek için tasarlanan SurePress L-6534VW, yüksek hacimli üretim için dakikada 50 metreye kadar baskı hızları sunuyor.

Labelexpo’da tanıtılan diğer ürünler arasında Epson’ın bulut entegrasyonlu yeni ColorWorks etiket yazıcıları bulunuyor. Bunu Epson ve dünyanın en büyük bulut tabanlı kurumsal etiketleme ve sanat yönetimi sağlayıcısı Loftware arasında yapılan bir iş birliği duyurusu takip ediyor.

Bulut entegrasyonlu ColorWorks yazıcıları, kimya, ilaç, elektronik, otomotiv, havacılık ve perakende sektörlerinde yüksek verimlilikli renkli etiketleme çözümlerine olan talebe yanıt vermek için çoklu konumlardaki kurumsal işletmelerin sistemlerine bağlanarak işlemlerini gerçekleştiriyor.

SurePress L-4733AW

İnsan hataları ortadan kaldırıyor

Ayrıca, Epson, iki ColorWorks yazıcı, bir akıllı kamera ve bir Epson robotunu kullanarak yenilikçi bir otomatik etiketleme uygulaması sergiledi. Bu, farklı boyutlarda ilaç kaplarının özel etiketlenmesini gerektiren tıp endüstrisine yönelik bir uygulamayı gösteriyor.

Otomatik süreç, belirli ilaçlar için gereken insan müdahalesini ortadan kaldırırken olası insan etiketleme hatalarını da engelliyor.

Fuarda öne çıkan diğer yenilikler arasında Epson’ın yeni prototip RFID yazıcısının bir gösterimi yer aldı. Türünün ilk örneği olan bu yazıcı, siyah beyaz alternatiflerine göre önemli avantajlar sunan renkli RFID etiketleri üretiyor.

Starfield oyuncusu komik bir keşif yaptı