Süper Mario filmi ile ilgili son dakika gelişmesi

Super Mario filmi şimdiden beklentileri aştı

Süper Mario herkesin çocukluğundan bildiği ve sevdiği bir oyun. Şimdi oyunun filmi de geliyor. İşte tüm detaylar.

Süper Mario Bros. Filmi çıkış tarihi ile ilgili bir gelişme yaşandı. Bir süredir beklenen film şimdi 5 Nisan’da 60’tan fazla pazarda açılacak. Normalde 7 Nisan’da gelmesi beklenen film daha öne alındı. Paskalya haftasına denk getirilen film tatil dönemi sayesinde ABD’de gişelerde başarı elde etmeyi hedefliyor.

Filmde Mario rolünde Chris Pratt, Prenses Peach rolünde Anya Taylor-Joy, Luigi rolünde Chris Day, Donkey Kong rolünde Seth Rogen ve Bowser rolünde Jack Black yer alıyor. Başlangıçta Aralık ayında piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak Illumination ve Nintendo geçen yılın başlarında oyunu bu Nisan’a ertelediklerini duyurdu. Nisan ve Mayıs ayları boyunca, film on Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Doğu Avrupa pazarında daha gösterime girecek; Japonya’nın çıkışı, 28 Nisan’daki Altın Hafta Tatilleri ile aynı zamana denk gelecek şekilde zamanlandı.

Süper Mario filmi ile ilgili son dakika gelişmesi

Film, Mario rolünde Bob Hoskins’in ve Luigi rolünde John Leguizamo’nun oynadığı, gişe rekorları kıran 1993’teki talihsiz Super Mario Bros.’tan bu yana Mario’nun ilk büyük ekran başrolü olacak. Hepimizin çocukluğundan bildiği oyun geniş bir oynayıcı kitlesine sahip. Gişelerde de rekor kırması beklenen oyunun şimdiden çok fazla meraklısı ve bekleyeni var. Film ile ilgili daha fazla detay ise yakında gelecektir.

iPhone 16 Pro hakkında bomba iddia! Face ID ekran altında olacak