Subway Surfers güncellendi

Subway Surfers güncellendi

Dünya Turu’na çıkaran Subway Surfers yine güncellendi.

Subway Surfers, bu sefer Bizi; San Francisco’ya götürüyor. Yeni Güncelleştirme ile beraber San Francisco’da keyifli bir Yolculuğa çıkacağız.

Güncelleştirilmiş Oyun, yeni bir Karakteri içinde barındırıyor. Yeni Karakterin İsmi: Jenny. Oyunun Yapımıcısı Kiloo Games, kapsamlı bir Güncelleştirmeyi, Oyuncuların kullanımına sunuyor.

Oyuna gelen Güncelleştirme; tüm Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemlerini kapsıyor. Android kullanıyorsanız Google’ın Alışveriş Mağazası Google Play Store’a uğrayıp oyunu güncelleyebilirsiniz.

Güncellenmiş Oyunu oynamak için Android sürümünüzün 2.3.3 ve üzeri olması gerekiyor. Eğer Oyunu; iOS üzerinden oynayacaksınız Apple’ın Alışveriş Mağazası AppStore’a uğramanız gerekiyor.

Oyunu iOS üzerinden oynamak için iOS 6.0 ve üzeri olması gerekiyor. Bir Windows Phone Kullanıcısıysanız Windows Mağazasından; Oyunu güncelleştirmeniz gerekiyor.

Windows Mobile İşletim Sisteminizin; Windows 8.1 ve üzeri olması gerekiyor. Bir sonraki Durağımız ne olacak? Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Sony Xperia M5’in kesin Çıkış Tarihi belli oldu!