iPhone 6s için en iyi şarj eden kılıflar!

iphone 6s sarj eden bataryali kiliflar buyuk

#İŞBİRLİĞİ

Yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus duyuruldu. Ancak iPhone tarafının en önemli sorunlarından biri olan pil ömrüne hala bir çözüm getirilmedi. Bu galerimizde iPhone 6s için piyasaya çıkmış en iyi şarj eden pilli kılıfları derledik. iPhone 6s almayı düşünen okuyucularımızı galerimize bekliyoruz.

iphone-6s-sarj-eden-bataryali-kiliflar-buyuk

 

Apple geçtiğimiz hafta yeni iPhone modellerini duyurdu. Yeni iPhone modelleri 12 Eylül tarihinde Amerika ve İngiltere’de ön siparişe sunuldu ve 25 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak. Ülkemizde ise Ekim veya Kasım aylarında satışa çıkması bekleniyor. Yeni iPhone’un fiyatı henüz belli değil ancak belli olan tek şey, Apple’ın pil ömrü konusunda bir iyileştirme yapmadığı.

Geçtiğimiz yıl duyurulan iPhone 6 modelinde 1810 mAh kapasiteli bir pil bulunuyordu. iPhone 6s modelinde ise 1715 mah kapasiteli bir pil yer alıyor. Yaklaşık 95 mAh’lık bu kayıp, yeni Apple A9 işlemcinin verimliliği ile tolere edilecek. Telefonunu yoğun kullanan kullanıcılar için ise pil ömrü sorunu hala çözülmüş değil. Bu sorunun üstesinden gelmek için size bir önerimiz var. O da şarj eden bataryalı kılıflar.

İlerleyen sayfalarda iPhone 6s için yapılmış en iyi 5 şarj eden bataryalı kılıfı bulabilirsiniz. Bu modellere ilerleyen dönemlerde yenisi eklenecektir. Eğer sizin eklemek istediğiniz ürünler varsa yorumlar bölümünden bize iletebilirsiniz.