En sağlam iPhone 6s ve iPhone 6 kılıfları!

en saglam iphone 6s ve iphone 6 kiliflari

#İŞBİRLİĞİ

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin çıkış tarihi yaklaşıyor. 3000 TL’nin üzerinde bir fiyatla ülkemizde satışa çıkacak olan bu akıllı telefonların kırılmasını veya hasar almasını istemeyebilirsiniz. Tam olarak bunun için, en sağlam iPhone 6s ve iPhone 6 kılıflarını sizler için derledik. Bazı modellerin iPhone 6s Plus versiyonları da var. iPhone 6s’inizi en iyi koruyacak kılıflar bu galerimizde.

en-saglam-iphone-6s-ve-iphone-6-kiliflari

Apple iPhone 6s modeli 16 Ekim tarihinde 3099 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa çıkacak. Böylesine yüksek bir fiyat seviyesindeki telefonun kırılması, kullanıcısını pek memnun etmeyecektir. İşte bu sebeple 3000 TL’den fazla ödeyerek satın aldığınız iPhone 6s’inizi en iyi şekilde koruyabilecek 10 kılıfı sizler için derledik.

İlerleyen sayfalarda iPhone 6s ve iPhone 6 modelleriyle uyumlu ve sağlamlığı ile öne çıkan kılıfları bulabilirsiniz. Galerimizde ilerlemek için resimlerin üzerine tıklayabilirsiniz. Galeriye baktıktan sonra en beğendiğiniz kılıfı yorumlar bölümünde bize söylemeyi unutmayın.


Yorumlar kapatıldı.