Studio Ghibli’nin The Boy and the Heron’u Eylül’de geliyor

Studio Ghibli'nin The Boy and the Heron'u Eylül'de geliyor

Studio Ghibli’nin en sevilen animelerinden olan The Boy and the Heron şimdi Max’a geliyor. İşte tüm detaylar.

Mart ayında, Warner Bros. Discovery’den Max, Studio Ghibli’nin özel ABD yayın haklarını yeni bir anlaşmayla genişleteceğini duyurdu. Bu anlaşmanın bir parçası olarak Ghibli, Hayao Miyazaki’nin on yıl içindeki ilk filmi The Boy and the Heron’u yayınlamayı kabul etti. Yayın hizmeti, fantastik macera filminin 6 Eylül’den itibaren Max’te izlenebileceğini açıkladı. Studio Ghibli’nin, Netflix ve Max’e hakları vererek ilk kez 2020’de yayına başlayacağını belirtti. Spirited Away, Howl’s Moving Castle ve My Neighbor Totoro dahil olmak üzere tüm filmlere ulaşım sağlanabilecek.

Studio Ghibli'nin The Boy and the Heron'u Eylül'de geliyor

Miyazaki’nin yazıp yönettiği The Boy and the Heron, annesinin ölümünden sonra ailesinin kırsal arazisine taşınan Mahito adında bir çocuğun, orada gri bir balıkçılla karşılaşmasını konu alıyor. Büyücüler ve değişik hayvanlar içeren film kısa sürede sevilmişti. Diğer tüm Miyazaki filmleri gibi Boy and the Heron da, ormanda kaybolan hasta üvey annesini bulmak için alışılmadık bir dünyanın tehlikeleriyle yüzleşen Mahito’nun yolculuğuna odaklanan felsefi mesajlar içeriyor.

The Boy and the Heron’un İngilizce dublajında ​​Hollywood’un en büyük yıldızlarından bazıları yer alıyor. Christian Bale, Mahito’nun babası Shoichi’yi, Robert Pattinson gri balıkçıyı, Florence Pugh büyülü balıkçı Kiriko’yu, Dave Bautista ise filmin ana düşmanı Muhabbetkuşu Kralı’nı seslendiriyor.

 

Araştırmaya göre erkekler kadın kokusundan hoşlanmayabilir