Stronghold Kingdoms Dünya’ya Yayılıyor!

5

Steam sanal oyun mağazasının en çok oynanan oyunları arasında yer alan Firefly’ın ücretsiz oynanan MMORTS oyunu Stronghold Kingdoms için çıkarılacak bir güncelleme ile Dünya genelinde bir savaş ortamı hazırlamaya başlıyor.

5

Oyun ilk çıktığında İngiltere haritası ile oynanıyordu ve zaman içerisinde çeşitli ülkelerin haritaları da eklenmeye başladı. Farklı sunucular üzerinden oynanan bu haritalara bir yenisi ve en kapsamlısı olarak gelecek güncelleme ile bir Avrupa haritası ekleniyor. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 32 Avrupa ülkesi arasında bir savaş meydanı oluşturacak güncelleme şimdiden heyecanlandırdı.

Her ülkedeki oyuncular arasından bir kral olacağı yeni dünya için geri sayım 13 Şubat 2014’te bitecek. Yeni oyuncuların kendi ülkelerine destek olması için savaşlarda aktif olmalarını öneren Firefly, kendi dünyanda zindan hayatı yaşamanın bir anlamı olmayacağını belirtiyor.

Görüyüruz ki bu güncelleme ile, Avrupa ülkeleri arasında sanal bir savaş meydanı oluşturarak stratejik güçlerin kullanımının sonuçları ortaya konmaya çalışılıyor.