Street Fighter V’de arap dövüşçü olacak

street fighter V

Street Fighter V çıkmasına kısa bir süre kala oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Oyun hakkında gelen son bilgi ise arap bir dövüşçünün eklenmiş olması.
Japon video oyunu üretim ve yayım şirketi olan Capcom‘un en iyi oyun serisi olan Street Fighter‘ın son sürümü olan Street Fighter 2016’ın başlarında oynamaya sunulacakken oyun hakkında sıcak bilgiler gelmeye devam ediyor. En son yeni oyununa Rainbow Mika‘yi ekleyen firma şimdi de arap bir dövüşçü ekleyecek. Arap dövüşçünün internete düşen video ile Rashid olduğu düşünülüyor. Her ne kadar ülkesi belirtilmese de Dubai‘de tanıtılmış olması ülkesinin Birleşik Arap Emirlikleri olması bekleniyor.

street fighter V-2

Firmanın bu hamlesi orta asya devletlerinin hem sempatisini kazanma hem de kullanıcı sayısını artırmayı düşünüyor.Öyle ki daha önce tekken serisinde de orta asyalı bir dövüşçü eklemişti. Street Fighter V’de çıkacak olan karakterin henüz oynayış hareketleri tam olarak eklenmese önümüzdeki günlerde firmadan konu ile ilgili bir video bekleniyor.