Street Fighter V: Arcade Edition’a Kage dopingi

maxresdefault 32

Street Fighter V: Arcade Edition için bugün bomba gibi bir duyuru yapıldı. Sezon 4 ile Street Fighter V: Arcade Edition’a Kage adında yeni bir karakter ekleniyor. İşte Kage’in muhteşem komboları!

Capcom, yarım olarak çıkardığı Street Fighter V‘i güncellemeler ile tamamlamaya devam ediyor. Çıkışında inanılmaz derecede az karakter ve mekan ile hüsrana uğratan ancak Street Fighter V Arcade Edition ile çok güzel toplayan oyun, bugün 4. sezonu ile karşımıza çıktı.

Street Fighter V: Arcade Edition’a Kage ekleniyor

Dövüş sisteminde yeni dengelemelerin yapıldığı sezon 4, Kage adı verilen karakter ile geliyor. Ryu’nun Evil Ryu’nun dışında Satsui no Hado yani karanlık bir formunu temsil eden Kage, Ryu’ya göre daha fazla komboyu barındırıyor gibi görünüyor. Tasarımsal açıdan Tekken’deki Devil Jin’i andıran Kage, Akuma ve Sagat‘a meydan okuyor.

Hikaye moduna dahil edilecek olan Kage, Ryu ile bir iç çatışmaya girecek gibi görünüyor. Tanıtım filminde Ryu’yu bir güzel pataklayan Kage’in, özellikle V-Trigger II: Rikudo Osatsu özelliğine bayıldım diyebilirim.

Hellblade: Senua’s Sacrifice Game Pass’e eklendi!

2019 yılı içerisinde oyuna dahil edilecek olan Kage, Season Pass’in içinde olacak. Eğer Kage’i tek başına satın almak istiyorsanız, 5.99 doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Street Fighter V: Arcade EditionKage’in diğer görselleri için lütfen sayfa değiştiriniz.