Street Fighter 6 geliyor! Fragman yayınlandı

Street Fighter 6 geliyor! Fragman yayınlandı

IGN’nin bildirdiğine göre Capcom, ikonik dövüş serisinin bir sonraki bölümü olan Street Fighter 6 için tarih verdi. Street Fighter V’in sonunda ortaya çıkan önemli bir DLC karakteri olan Ryu ve Luke’u içeren bir teaser fragmanı yayınladı. İşte detaylar.

Street Fighter 6, Capcom’un Pro Tour dövüş oyunu sergisinin ardından bir geri sayım web sitesi aracılığıyla duyuruldu. Fragman grafiklerine bakılırsa oyunda daha gerçekçi bir karakter stili kullanılabilir. Ancak bunun dışında bir bilgi henüz mevcut değil. Capcom, 2022 yazında oyun ile ilgili daha fazla haber duyuracağını söyledi. 2016’da piyasaya sürülen Street Fighter V, seride tam hikaye modunu kullanan ilk oyundu, ancak sunucu sorunları ve sınırlı içerik nedeniyle zorlu bir başlangıç ​​yaptı. Bununla birlikte, büyük ölçüde müteakip Champion ve Arcade sürümleri sayesinde sonunda bir başarı elde edildi.

Street Fighter 6 geliyor! Fragman yayınlandı

Capcom, Street Fighter 6 haberlerinin yanı sıra Darkstalkers: The Night Warriors, Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge ve Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition dahil olmak üzere yeni bir dövüş oyunu derlemesini duyurdu. 24 Haziran’da PS4, Xbox, PC ve Nintendo Switch’e gelecek. Street Fighter yıllara meydan okuyan ve en sevilen oyunlar arasında yer alıyor desek yanlış olmaz. 7’den 70’e bir hayran kitlesine sahip olan oyun yeni versiyonuyla geri gelecek. Oyunun fragmanını aşağıdaki video üzerinden izleyebilirsiniz.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun özellikleri netleşmeye başladı