Stranger Things’in yaratıcılarından Death Note dizisi geliyor

Death Note

Stranger Things’in yaratıcıları olan Duffer Kardeşler, Netflix çatısı altında bir Death Note dizisi hazırlıyor.

Netflix’in amiral gemisi dizisi konumunda olan Stranger Things, bu hafta final yapan dördüncü sezonuyla bugüne kadar hiç olmadığı kadar geniş bir kitleye ulaştı. Stranger Things böylece Netflix’in en çok izlenen İngilizce dizisi olarak yerini sağlamlaştırırken, en çok izlenen Netflix dizisi unvanını Squid Game’in elinden almak için de önemli bir adım attı.

Netflix’in en başarılı dizilerinden Stranger Things’in yaratıcıları olan Duffer Kardeşler, dördüncü sezonun bu başarısının ardından zaman kaybetmeden beşinci sezon için hazırlıklara başladılar. Ancak Duffer Kardeşler’in üzerinde çalıştığı projeler Stranger Things’in yeni sezonu ve spin-off dizisinden ibaret değil. İkili Netflix çatısı altında çok sayıda proje hazırlıyor.

Netflix, 'Stranger Things' spin-off serisini müjdeledi

Duffer Kardeşler’in Netflix çatısı altında hazırladığı bu projelerden biri de Death Note dizisi olacak. Tüm zamanların en popüler mangaları ve anime dizileri arasında yer alan Death Note, tüm dünyaya yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip. Sevilen anime dizisi daha önce bir filme uyarlanmış olsa da bu film beklentileri tam karşılayamamıştı. Bu yüzden anime formu dışında bu hikayeyi tam anlamıyla görebilmek için Duffer Kardeşler’in hazırlayacağı dizi en ideal versiyon olabilir.

Proje henüz yeni yeni şekillenmeye başladığı için ne zaman çekimlerine başlanacağı ya da kamera arkasında ve önünde hangi isimlerin yer alacağı gibi detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor.

GTA ve Red Dead Redemption projeleri iptal edildi