Stranger Things 4. sezon teaserı yayınlandı

Stranger Things 4. sezon teaserı yayınlandı

Netflix nihayet Stranger Things 4. sezon planının daha somut ipuçlarını sunmaya başladı. Yayın hizmeti, dördüncü sezona daha net bir bakış sunan teaser yayınladı. İşte detaylar.

Stranger Things Netflix’in en sevilen dizileri arasında yer alıyor. Yayınlandığı dönemden beri ciddi bir hayran kitlesine sahip olan dizi yakında dördüncü sezonuyla sevenleriyle buluşacak. Ancak o zamana kadar Netflix tarafından paylaşılan çok bir içerik olmadı. Çekimlerin yapıldığı stüdyonun yanması ve koronavirüs karantinaları yüzünden ertelenen dördüncü sezon çalışmaları şu anda son hızda devam ediyor. Bu kapsamda yayın akışı devi diziyle ilgili bir teaser daha yayınladı.

Stranger Things 4. sezon teaserı yayınlandı

Yeni teaserda , Indiana’dan California’ya taşınan Eleven ve Will için hayatın nasıl olduğunu konusuna değinilmiş. Karakterler teasera bakılırsa burada da bir çok problemle baş ediyorlar. Şu ana kadar yayınlanan içeriklere bakılırsa yeni sezon hakkında elimizde sadece parça parça içerikler var. Henüz tam bir fragman gelmiş değil diyebiliriz. Netflix, Stranger Things 4. sezonunu 2022’de bir ara yayınlamayı taahhüt etti. Uzun geliştirme süreci ve pandemi sırasında çekim yapmanın zorlukları göz önüne alındığında bu 2022 tahmin edilebilir bir yıl diyebiliriz. Yine de hayranlar artık bir gala tarihi beklediğinden hayal kırıklığına uğramaları da normal. 2022‘ye az bir süre kalsa da yayın akışı devi 2022’de ne zaman yayına vereceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Metaverse korku evreni yaratabilir: Sert uyarılar geldi