Steam’de en çok satılan oyunlar listesinin zirvesi yine değişmedi

Steam yaz indirimleri 2020

Oyun dünyasının en önemli platformlarından biri olan Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satılan oyunları listesini paylaştı.

Steam’de en çok satılan oyunlar listesinin zirvesi yine değişmedi. Oyunseverler için Steam, en önemli oyun platformlarının başında geliyor. Bu durumun muhakkak arka planda birçok nedeni var ancak bu popülaritenin en önemli sebebi, platform tarafından düzenlenen kampanyalar sayesinde birçok oyunun normal satış fiyatının çok altına alınabilmesi.

Steam yaz indirimleri 2020

Öte yandan platform tarafından yapılan haftalık açıklamalar, o dönemlerde en çok ilgiyi hangi oyunun gördüğünü anlamamızı sağlıyor. Peki 17 – 24 Ocak 2023 tarihleri arasında en çok satılan oyunlar hangileri oldu dersiniz?

Steam yaz indirimleri 2020

Steam’de en çok satılan oyunlar listesinin zirvesi yine değişmedi

Steam tarafından paylaşılan listeye baktığımız zaman, ilk sırada geçtiğimiz hafta da olduğu gibi yine oynaması ücretsiz olan Counter-Strike: Global Offensive’i görüyoruz. Listenin ikinci sırasında ise bir başka ücretsiz oyun olan PUBG: Battlegrounds bulunuyor. Ücretsiz oyunların ilk iki sırayı kapması hiç de tesadüf değil nitekim her iki isimde, aylardır en çok satılan oyunlar listesinin ilk 10’u içerisinde yer alıyor.

steam

Steam verilerine göre geçtiğimiz haftanın en çok satılan üçüncü oyunu ise FIFA 23 oldu. Popüler futbol oyunu uzun bir süredir ilk 5 içerisindeki yerini korumayı başarıyor. Dördüncü sıraya baktığımız zaman Red Dead Redemption’ın beşinci sırada ise henüz satışa sunulmayan ancak ön sipariş toplamaya devam eden Hogwarts Legacy’i görüyoruz. Geçtiğimiz ayların açık ara birincisi olan ve bir önceki haftayı 7. Sırada tamamlayan Call of Duty: Modern Warfare 2 ise son haftayı 9. Sırada kapatmış.

Huawei, MatePad SE için özel bir kampanya başlattı