Steam’de en çok kazanan oyunlar açıklandı

Epic Games Store

PC oyuncularının vazgeçilmez platformlarından biri olan Steam 2020 yılında en çok kazanan oyunları açıkladı. İşte Steam’de en çok kazanan oyunlar.

Son yıllarda oyun satışları iyiden iyiye dijitale dönüşmeye başladı. Hatta teknoloji mağazalarında satılan kutulu oyunların içerisinden bile kod çıkıyor. Sonrasında bu kodu belli bir dijital platformda etkinleştirerek oyuna ulaşabiliyorsunuz.

PlayStation’da PS Store, Xbox One’da Xbox Store neyse PC’de de Steam o anlama geliyor. Gerçi son dönemde Epic Games Store’dan çok sağlam adımlar geldi. Fakat hala Steam’in yeri PC oyuncularında bir başka diyebiliriz.

Peki 2020’de Steam üzerinde en çok kazanan oyunlar hangileriydi? Bu sorunun yanıtını aşağıda bulabilirsiniz.

Steam yaz indirimleri 2020

Bu yıl Steam’de en çok kazanan oyunlar

PUBG
Cyberpunk 2077
Among Us
Monster Hunter World
Grand Theft Auto V
Fall Guys
Red Dead Redemption 2
Destiny 2
Counter Strike: Global Offensive
DOTA 2
DOOM Eternal
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Aslında listede öyle büyük bir sürpriz yok diyebiliriz. Sadece yılın bitmesine sayılı günler kala satışa çıkan Cyberpunk 2077’nin hoş bir sürprize imza attığı söylenebilir.

2013 yılında çıkan GTA 5‘in hala listede olmasının temel nedeni ise GTA Online. Bilindiği üzere GTA Online şu aralar Rockstar’ın para basma makinası haline geldi. Hatta Rockstar bu yüzden yeni bir GTA oyununa bile hayli mesafeli yaklaşıyor.

Listede bazı flaş yapımların bulunmamasının sebebi ise Steam üzerinden satılmamış olmaları.

Realme Türkiye Xiaomi ile dalga geçti