Steam beklenen oyuna kavuşuyor

Steam beklenen oyuna kavuşuyor

Darkest Dungeon II, yaklaşık iki yıllık erken erişimin ve ilk duyurulmasının üzerinden beş yıldan fazla bir sürenin ardından piyasaya sürülmeye hazır. Steam beklenen oyuna kavuşuyor. İşte detaylar.

Red Hook Studios bu hafta, hit 2016 RPG’sinin devamı niteliğindeki 1.0 sürümünün 8 Mayıs’ta Epic Games Store’a ve oyunun daha önce bulunmadığı Steam platformuna geleceğini duyurdu. Red Hook, Valve’ın vitrininde Darkest Dungeon’a zaten sahip olan hayranlar için yeni oyununda sınırlı süreli bir indirim sunacağını söyledi.

Steam beklenen oyuna kavuşuyor

Oyunu erken erişimde oynamış olsanız bile 1.0 sürümünde sizin için bir şeyler var. Herkese açık sürüm, bir oynanabilir karakter ve oyunun son iki hikaye perdesini içerecek. Darkest Dungeon’da olduğu gibi, Red Hook da bol miktarda lansman sonrası destek vaat ediyor. Stüdyo, gelecekte hayranların yaşam kalitesi iyileştirmelerini, yeni canavarların ve kahraman görünümlerinin eklenmesini, devam eden denge ayarlarını ve en önemlisi mod desteğini dört gözle bekleyebileceklerini söyledi. Oyun severleri bekleyen çok daha fazla gelişme de yolda olacak.

Bu kapsamda Darkest Dungeon da ciddi hayran kitlesine sahip olan bir oyun. Oyunu sevenler bir süredir merakla bekliyordu ve şimdi nihayet merakları giderilecek. Sevilen oyun yakında Steam gibi tüm platformlarda yerini alacak. Güncellemeler ve oyun severlere özel sunulan özellikler ile gelen oyun kısa sürede ilgi odağı olacak denebilir. Daha fazla detay yakında gelecek.

Motorola Edge 40 Avrupa pazarı için geri sayıma geçti