Hunt Showdown Türkçe oldu!

hunt showdown

Crytek’in tarafından geliştirilen online tabanlı FPS oyunu Hunt Showdown sonunda Türkçe dil desteğine kavuştu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Türk oyun severlerde apayrı bir yere sahip olan Crytek, online tabanlı FPS oyunu Hunt Showdown için de Türkçe dil desteği vermeye başladı. Artık hem oyun içi diyaloglar, hem de oyun arayüzü tamamen Türkçe olmuş durumda.

Hunt Showdown artık Türkçe!

Crtyek imzası taşıyan Hunt Showdown uzun bir süredir yapım aşamasındaydı. Yapımcı ekip oyunun tamamlanmasını beklemeden erken erişime açmış ve böylece olası hataların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabileceğini açıklamıştı.

Erken erişimde olmasına karşın oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Showdown, geçtiğimiz gün merakla beklenen Türkçe dil desteğine de kavuşmuş oldu.

Oyuncular Türkçe dil seçeneğini aktif hale getirmek için, ilk olarak Steam Kütüphanelerindeki Hunt: Showdown (Test Server)’a sağ tuşla tıklayıp “Özellikler” bölümüne ulaşmalarının ardından, “Dil” sekmesinden Türkçeyi seçebilirler.

Güncelleme ile eklenen yeni silah ve ekipmanların yanında Hunt Showdown sahiplerinin Steam hesaplarını daha fazla kişiselleştirebilmesi için oyuna 6 adet Steam Koleksiyon Kartı eklendi. Ayrıca yeni raporlama sistemi ile oyuncular hile yaptıklarından şüphelendikleri kişileri raporlayabilecekler.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Crytek tarafından geliştirilen bu yapım şimdilik yalnızca PC platformu için mevcut. Yerli kardeşler oyunun tam sürüme geçişinden sonra belki konsollar için de bir ayarlama yapabilirler. Fakat henüz gündemde böyle bir durumun olmadığını da belirtmek gerekiyor.

F1 2018 sistem gereksinimleri açıklandı