Star Wars Jedi Fallen Order çıkış tarihi açıklandı

maxresdefault 23

Electronic Arts ve Respawn Entertainment merakla beklenen Star Wars Jedi Fallen Order için önemli bilgiler paylaştı. İşte oyunun çıkış tarihi ve fiyatı.

Star Wars dünyasını yakından takip edenlerin de bildiği üzere serinin yeni filmi The Rise of Skywalker için ilk fragman kısa süre önce yayınlandı. Bu fragmanın yayınlanmasının hemen akabinde Electronic Arts da önümüzdeki dönemde satışa sunacağı Star Wars Jedi Fallen Order hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Bilindiği üzere Respawn Entertainment, uzun süredir hikaye modu odaklı bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyordu. Daha önce 2019 içerisinde satışa sunulacağı sızdırılan oyun hakkındaki tüm detaylar geçtiğimiz gün ortaya çıktı.

Star Wars Jedi Fallen Order ön siparişe sunuldu!

EA ve Respawn Entertainment tarafından yapılan açıklamada Star Wars Jedi Fallen Order’ın 15 Kasım itibariyle raflardaki yerini alacağı belirtildi. Oyun PS4, Xbox One ve PC için satışa sunulacak.

EA, Kasım ayında satışa sunulacak olan yapımı şimdiden ön siparişe açtı. Dilerseniz oyunu PS Store’dan 399TL’ye, Xbox Game Store’dan ise 399.50TL’ye ön siparişle satın alabilirsiniz. Oyunun PC fiyatı ise 59.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Öte yandan dip not olarak belirtelim. Star Wars Jedi Fallen Order, Star Wars Bölüm 3 Sith’in İntikamı filmi sonrasındaki olayları konu edinecek. Yani oyunun Bölüm 3 ile Bölüm 4 arasında geçen bir hikayeye odaklanacağını söyleyebiliriz. Dilerseniz oyun için yayınlanan tanıtım videosuna da yukarıdan göz atabilirsiniz.

Star Wars Rise of the Skywalker için ilk video