Star Wars Acolyte hayranları hayal kırıklığı yaşadı

Star Wars Acolyte hayranları hayal kırıklığı yaşadı

Star Wars Acoltye hayranları yeni dizi yüzünden hayal kırıklığı yaşadı. İşte tüm detaylar.

Star Wars The Acolyte izleyicilerinin hepsi ilk bölümün ardından şikayet yağdırmaya başladı. Dizi 4 Haziran Salı günü başladı ve ilk iki bölüm Disney+’a eklendi. Haksız yere iftira atılan Phantom Menace’den (1999) yaklaşık 100 yıl önce geçen dizi, kendisini eski bir Padawan öğrencisiyle temasa sokan bir dizi suçu araştırırken uğursuz güçleri keşfeden saygın bir Jedi Ustasını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Amandla Stenberg, Charlie Barnett, Dafne Keen ve Squid Game’den Lee Jung-ja yer alıyor ancak Carrie-Ann Moss’un da dahil olması nedeniyle pek çok kişi diziyi izlemekten heyecan duyuyordu. Ancak The Acolyte’ı izleyenler ilk bölümün sadece beş dakikasında hayal kırıklığına uğradı.

Star Wars Acolyte hayranları hayal kırıklığı yaşadı

Moss, dizide izleyicilerin dizi boyunca takip edeceği bir karakter olan Usta Indara olarak tanıtılıyor. Ancak dizinin Stenberg’in suikastçısı Mae ile düello yaptığı açılış sahnesi, Moss’un karakterinin ölümüyle sonuçlanıyor ve bu durum izleyicileri büyük ölçüde ikiye böldü. Pek çok kişi Disney’i Moss’u işe aldığı ve onu dizinin tanıtım materyallerinin ön ve merkezine koyduğu için eleştirirken, Moss’un muhtemelen geriye dönüşlerle dizide yer almaya devam edeceği belirtildi.

Yine de pek çok kişi, Moss’un sezonda önemli bir oyuncu olmasını bekledikleri için bu değişiklikten dolayı biraz hayal kırıklığına uğradığını duyurdu. Bu da Star Wars dizisinin puanlarını kötü etkiledi.

Dragon Age: Dreadwolf’un Adı Değişti Tanıtım Tarihi Açıklandı