STALKER 2 için yeni video yayınlandı

STALKER 2

Korku-FPS türünün tutkunlarının merakla beklediği STALKER 2 için yeni bir video yayınlandı. 2021’de bu başyapıt çıkışını gerçekleştirecek.

GSC GameWorld, STALKER 2 için oyun motoru ile oluşturulmuş olan oyun içi teaser fragmanını yayınladı. Bu bir teaser fragmanı olduğundan, pek bir şey göstermiyor. Yine de, tüm S.T.A.L.K.E.R 2 hayranlarının bu konuda heyecanlanacağından oldukça eminiz.

S.T.A.L.K.E.R 2, gerçekten kalın bir atmosfere sahip benzersiz bir FPS, sürükleyici simülasyon ve korku karışımı olacak. Oyun, en büyük kesintisiz açık dünya ortamlarından birini sunmayı vaat ediyor ve Unreal Engine 4’ü kullanacak. Bu motor içi oyun fragmanının son yapının kalitesini temsil etmediğini unutmayın. Bu nedenle, oyun çıkana kadar işler değişebilir.

S.T.A.L.K.E.R 2 destansı, doğrusal olmayan bir hikaye sunmayı hedefliyor. Dahası, seçimleriniz hem kısa vadeli sonuçları hem de küresel sonuçları etkileyecektir. Oyun, Çernobil dışlama bölgesi içinde gerçekleşecek ve eskilerinin yanı sıra yeni konumlara sahip olacak.

PlayStation 5 ne kadar sattı? İşte yanıtı!

GSC GameWorld, hem vücutlar hem de yüzler için hareket yakalama ve fotogrametri kullanacağını doğruladı. Ek olarak, oyun lansman gününde modları destekleyecek. Microsoft Xbox Sayfası ayrıca oyunun Ray Tracing efektlerini desteklediğini ima etti. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarına gelecek olan S.T.A.L.K.E.R 2, uzun süredir adam akıllı korku oyunu bekleyenlerin açlığını doyuracak gibi görünüyor.

Oyuncuları yükselten S.T.A.L.K.E.R 2’nin yeni fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.