S.T.A.L.K.E.R. (Radiation City) iOS’a geldi

ratiation city

30 yılı aşkın süredir hayalet statüsünde olan bir bölgeye, Radiation City ile geri dönüyoruz.

Radiation City sizi bekliyor. GSC Game World tarafından geliştirilen S.T.A.L.K.E.R., video oyun tarihinin en etkileyici yapımlarından biri olmuştu. Devasa haritası, detaylı oyun sistemi ve müthiş atmosferi sayesinde S.T.A.L.K.E.R.’dan etkilenmemek mümkün değildi. Tabii yalnızca oyuncular değil, aynı zamanda oyun yapımcılarının da dikkatini çeken bir oyundu bu. İşte karşınızda bu etkilenmenin en güncel örneklerinden bir tanesi: RadiationCity.

Radiation City, Atypical Games tarafından Apple’ın iOS işletim sistemli cihazları için indirilmeye sunuldu. 2.49 GB boyutunda olan ve 5 dolara satılan yapım, video itibarıyla konuşmak gerekirse S.T.A.L.K.E.R.’ı fazlasıyla andırıyor.

Oyunda, yaşanan nükleer facianın ardından bir hayalet şehre dönüşen Pripyat şehrindeyiz. Çernobil faciasının ardından doğa ölmek üzere ve yaşayan az sayıdaki canlı da mutasyona uğramış. Biz de tüm bu zorluklarla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışan yorgun bir savaşçıyı kontrol edeceğiz. Açık dünya olarak tasarlanan oyunda oldukça büyük bir harita ve haritanın her yerinde keşfedilmeyi bekleyen birçok unsur var.

Hayatta kalma korku ve macera oyunu olarak tasarlanan Radiation City’yi denemekte fayda var. İlgili sayfa için tıklayın.

Galaxy Note 8’in pili niye küçük? Güvenlik sebebiyle mi?