Squid Game “VIP” oyuncuları eleştirilere yanıt verdi!

Squid Game "VIP" oyuncuları eleştirilere yanıt verdi!

Squid Game Netflix için büyük bir başarı olabilir, ancak birçok izleyici VIP’leri oynayan yıldızların oyunculuk yeteneklerini eleştirdi. Oyuncular eleştirilere ilk kez yanıt verdi. İşte detaylar.

Dokuz bölümlük Squid Game, gizemli bir organizasyonun borç içindeki insanları devasa miktarda para kazanma şansı için bir dizi ölümcül çocukluk oyununda yarışmak üzere işe aldığı distopik bir gerçekliği ele alıyor. Yukarıda bahsedilen VIP’ler, insanların bu ölümcül oyunları eğlenmek için oynamasını izleyen İngilizce konuşan, maske takan dört milyarder.  “Squid Game’de İngilizce Konuşanların Oyunculuğu Neden Bu Kadar Kötü?” başlığı son zamanlarda dizinin hayranları tarafından oldukça soruldu. Yüzlerce Twitter kullanıcısı da garip ve gerçekçi olmadığını düşündükleri performanslarla alay etti.

Squid Game "VIP" oyuncuları eleştirilere yanıt verdi!

The Guardian ile yeni bir röportajda, VIP’leri oynayan aktörler alay konusuna yanıt verdi. “Şikayet etmiyorum bebeğim!” VIP rolünü oynayan Geoffrey Giuliano, görünüşe göre şikayetçi değil. “Dünyanın en ateşli şovundayım. Hayran mailim var. Daha bugün bir kadınla karşılaştım: ‘Bana imzanı gönder diye talepte bulundu.’ Ben de öyle yaptım ve iki saat sonra bana kolunun tam ön kısmına ‘Geoffrey Giuliano’ dövmesi yaptırdığı bir fotoğraf gönderdi. Erkeklerden ve kadınlardan bazı cinsel davetler de oldu.” açıklamalarında bulundu. Bir diğer VIP oyuncusu Daniel C Kennedy, eleştirileri aynı şekilde savuşturmadı. “Aşırı klinik depresyondan muzdaripim, bu yüzden biraz zor oldu” dedi. “Başlangıçta, yorumlar beni ürküttü, ancak zaman, mesafe ve biraz dürüst bir öz yansıtma ile, geri bildirimi, bir sonraki sefer geliştirmek için kullanabileceğim şeylere göre daha iyi filtreleyebildim.”

Pinterest, tasarımını TikTok’a benzetecek bir güncelleme yapıyor