Spotify sanatçı engelleme özelliğini test ediyor!

spotify

Popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify sanatçı engelleme özelliğini iOS platformunda test etmeye başladı. Spotify sanatçı engelleme özelliği sayesinde; sanatçıları engelleyerek şarkı önerilerinde bu sanatçıların karşınıza çıkmasının önüne geçebileceksiniz.

Çevrimiçi müzik devi Spotify, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. TestFlight üzerinden herkesin deneyebileceği Beta sürümülerini kullanıma geçtiğimiz yıl sunan firma, şimdi yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Spotify’ın test ettiği sanatçı engelleme özelliği müzik tutkunlarının çok hoşuna gidecek gibi görünüyor.

Spotify sanatçı engelleme özelliği test aşamasında

Spotify bildiğiniz gibi müzik alışkanlıklarınıza göre sizlere çalma listeleri veya şarkılar öneriyor. Ancak bu önerilerde bazen kullanıcıların sevmediği sanatçılar da yer alabiliyor. Sanatçı engelleme özelliği ile hiç haz almadığınız şarkıcıları engelleyerek, Spotify’ın size bu sanatçıların şarkılarını önermesinin önüne geçebiliyorsunuz.

Spotify iPhone Xs Max ve Apple Watch Series 4 için güncellendi!

Şimdilik sadece iOS’te çalışan bu özelliğin belli başlı kullanıcılara sunulduğunu belirtelim. Eğer bu özelliği merak ediyorsanız; iOS cihazınızda App Store’dan TestFlight uygulamasını indirdikten sonra buradan beta testine katılabilirsiniz.

Spotify sanatçı engelleme

Daha önce Apple Watch uygulamasını TestFlight üzerinde test eden Spotify, yaklaşık 2 hafta sonra bu güncellemeyi tüm kullanıcılara sunmuştu. Muhtemelen sanatçı engelleme özelliği de Ocak ayı bitmeden son kullanıcıya sunulacaktır. Bakalım bu özellik Spotify’ın Android ve masaüstü uygulamasına ne zaman gelecek?