Spotify kullanıcıları artık Apple Watch’tan müzik indirebilecek

Spotify kullanıcıları artık Apple Watch'tan müzik indirebilecek

Apple Watch’unuzdaki Spotify nihayet potansiyelini geliştiriyor. Müzik akışı hizmeti Apple Watch uygulamasını, şarkıları bileğinize indirme özelliği ile güncelledi. Böylece iPhone’unuzun yakınınızda olmasına gerek kalmadan size gerçek çevrimdışı çalma olanağı sağlıyor.

Spotify’ın Cuma günü yaptığı açıklamaya göre, Apple Watch’a çalma listelerini, albümleri ve podcast’leri çevrimdışı oynatmak için indirme özelliği ekliyor. Kullanıcılar 96 kbps’de ses akışı yapabilecek, telefonlarına Spotify içeriği ekleyip silebilecek ve Watch ile senkronize edebilecek. Şirket haber bülteninde, “Müzik ve podcast indirebilmek, en sevdiğiniz şarkıları saatten dinleyebilme mevcut özelliğini tamamlıyor ve artık telefonunuzu yanınızda götürmek zorunda bile değilsiniz” dedi. Artık AppleWatch ile favori bir çalma listesini elinizde tutarken koşuya çıkabilirsiniz. Şarkıları veya podcast’leri Apple Watch’ta bularak, üç nokta düğmesine dokunarak ve “Apple Watch’a İndir” i seçerek indirebilirsiniz. İndirilenler bölümünde ilerlemeyi doğrulayabilirsiniz ve indirilen tüm parçaların adlarının yanında yeşil bir ok olacaktır. Güncelleme, önümüzdeki haftalarda dünyanın her yerinden insanlara ulaşması gereken Apple Watch uygulaması için daha geniş bir güncellemenin parçası. Spotify, bunun özelliğin “ilk yinelemesi” olduğunu ve geri bildirim istediğini belirtti.

Spotify kullanıcıları artık Apple Watch'tan müzik indirebilecek

Özellik uzun zamandır geliyor. Spotify, 2017’de geliştirici Andrew Chang’i işe aldığında ilk olarak bir Apple Watch uygulaması konusunda ciddileşti, ancak resmi uygulamasının ilk yinelemesi uzaktan kumanda ile sınırlıydı. Daha sonraki bir güncelleme doğrudan akışı etkinleştirdi, ancak bu yalnızca hücresel veya WiFi bağlantınız olduğu sürece yararlıydı. Bu, Spotify’ı büyük ölçüde Apple Music ile aynı seviyeye getiriyor. Müziğinize her zaman erişmek için servisler arasında geçiş yapmanız gerekmeyecek.

Maske takma zorunluluğu kalkacak mı? Tek bir şartla kalkabilir