Spotify, Premium abonelerine kıyak geçti!

Spotify kullanıcıları sesli kitaplara yoğun ilgi gösteriyor

Spotify, Premium aboneleri için beklenen özelliği sundu. İşte tüm detaylar.

En çok tercih edilen müzik dinleme uygulaması Spotify, Premium abonelerine özel bir kıyak geçecek. Şirket, Premium aboneler için kitap kurtlarına yönelik yeni bir özellik ekledi. 4 Ekim’den itibaren Birleşik Krallık ve Avustralya’daki aboneler, fazladan ödeme yapmak zorunda kalmadan 150.000’den fazla sesli kitaptan oluşan bir kitaplığa erişebilecek. ABD’li aboneler de bu yılın ilerleyen dönemlerinde yeni ayrıcalıklardan yararlanabilecek. Geniş bir kitap yelpazesine erişim elde etmelerine ve istedikleri kadar kitap dinlemeyi seçebilmelerine rağmen, teklifin bir sınırı var var: Aboneler her ay yalnızca 15 saat ücretsiz sesli kitap dinleme olanağına sahip olacaklar.

Spotify, Premium abonelerine kıyak geçti!

Bu özellk Spotify’ın hizmetini Audible’ınkinden çok daha pahalı hale getiriyor; hizmetin aylık maliyeti 8 dolar ve dinleme sınırı yok. Şirket, sesli kitapları ilk kez geçen yılın eylül ayında platformunda kullanıma sunmuştu. Uygulama 300.000 kitapla piyasaya sürüldü ve kullanıcılar hizmetin içinden herhangi birini satın alabiliyordu. Spotify, kullanıcıların farklı medya türlerini tek bir kaynaktan tüketmeye alışmasını sağlamak için Premium aboneliklere sesli kitaplar ekledi.  Spotify, duyurusunda şöyle açıkladı: “Kişiselleştirilmiş müzik, podcast’ler ve sesli kitapları tek bir platformda sunmanın, en sevdiğiniz sanatçılar, podcast yayıncıları, yaratıcılar ve yazarlarla tek bir noktadan bağlantı kurmanız için size üstün bir yol sunduğuna inanıyoruz.”

Bununla birlikte, kullanıcılar yine de Spotify’ın sesli kitap kütüphanesinden istedikleri herhangi bir kitabı satın alabilecekler; dolayısıyla, akıllarında belirli kitaplar varsa ek saat için ödeme yapmaya gerek kalmayacak. Bu özellik aynı zamanda kullanıcıların sayfaları tekrarlamak zorunda kalmasını ve değerli dinleme dakikalarını kaybetmesini önleyen otomatik yer imi özelliğiyle birlikte gelecek.

Arzum Crust Mix Neo Stand Mikser ile usta şeflere taş çıkarın