Popüler müzik uygulaması Spotify kişiselleştirmeyi arşa çıkarıyor

popüler müzik uygulaması Spotify

Dünya genelinde birçok kişinin kullandığı popüler müzik uygulaması Spotify kişiselleştirmeyi iyice öne çıkarıyor. Hadi gelin onun yeni özelliklerine birlikte bakalım.

Popüler müzik uygulaması Spotify kişiselleştirme söz konusu olduğunda elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu sefer yeni getirilen bir özellik ile birlikte Android ve iOS uygulamalarında ön plana çıkacak. Peki İsveç merkezli dijital müzik devi bu defa nasıl bir değişiklik yapmayı planlıyor.

Uygulamanın en çok beğenilen taraflarından birisi de son oynatılanlar bölümüdür. Burayla birlikte yeni podcast kısmı önemli ölçüde dikkat çekmeyi başarıyor. Şirket her iki özellik için yeni güncellemeler getirdi. Bu güncellemelerden ilki son oynatanlar bölümünün altında 3 aya kadar olan dinleme geçmişinin bulunması oldu.

Spotify rekabet gücünü artırmak istiyor

Kendisini çok yakından takip eden Apple gibi şirketlere fark atmak isteyen Spotify rekabet gücünü artırma peşinde. Bunun için bazı beğenilen özelliklerini daha çekici hale getirmeye çalışıyor. Son oynatılanlar bölümünde yapılan bu değişiklik rekabet gücünü artırma isteğinin yansımasıydı.

popüler müzik uygulaması Spotify

Yeni bir değişiklik ile birlikte podcast bölümleri hakkında da bazı güncellemeler yapıldı. Buna göre yeni ve ilgili bölümler olduğu gibi ana ekranda görülebilecek. Buralarda mavi bir nokta ile birlikte yeni podcast bölümleri görüntülenecek. Birçok kullanıcı yeni bölümleri kaçırdığı için üzülüyordu. Yeni güncelleme onlar için iyi bir takip aracı olacak.

Spotify üzerinden para kazanmak çok kolay: İşte yeni gelir yöntemi

Spotify tarafından yapılan yeni güncellemeler tamamen kişiselleştirme ile ilgili. Uygulamanın size özel olması için yoğun bir çaba harcanıyor. Bu yeni özellikler hem Android hemde iOS için kullanılabilir. Peki sizce Spotify daha başka ne tür yenilikler yapmalı?