Spider-Man Miles Morales satışa çıktı! İşte fiyatı

Playstation 5

Sony merakla beklenen yeni nesil Spider-Man oyununu ön siparişe sundu. İşte Spider-Man Miles Morales fiyatı ve diğer detaylar.

Son birkaç gündür önemli bir söylenti dolaşıyor. O da yeni nesil konsollar için geliştirilen oyunların normale oranla hayli pahalı olacağı. Öyle ki hali hazırda PS5 ve Xbox Series X/S için gelecek olan yapımların 700 TL’yi aşan etiketlerle satışa sunulacağından bahsediliyor.

Bu söylentinin ne derece doğru olduğunu şimdilik bilmiyoruz. Lakin yeni nesil oyunların yurt dışı fiyatlarının 69 euro olacağı artık kesinlik kazandı diyebiliriz. Son dönemde Euro kurunun da uçuşa geçtiğini hesaba katarsak yeni nesil oyunların 700 TL’den yüksek etiketlere sahip olması bizleri şaşırtmayacaktır.

Şimdi gelelim yeni nesil PlayStation için geliştirilen yapımlardan biri olan Spider-Man Miles Morales’in fiyatına.

Spider-Man Miles Morales PS5 fiyatı belli oldu

Sony geçtiğimiz gün Spider-Man Miles Morales’i PS4 için ön siparişe sundu. Oyunun Türkiye fiyatı ise 459 TL olarak açıklandı. Yalnız bu oyunu PS4 için satın alanlar ücretsiz olarak PS5 yükseltmesine de sahip olacaklar. Yani kabaca oyunun PS5 versiyonunun da aynı paraya geleceğini söyleyebiliriz. Dolayısıyla burada 700 TL’ye varan fiyatlar şimdilik söz konusu değil.

Bu arada ilk Spider-Man oyununu da içeren Ultimate sürümün 69 euro olduğunu belirtelim. Muhtemelen o sürüm ülkemizde 700 TL gibi bir fiyattan satışa çıkabilir. Bu arada oyunun çıkış tarihinin 12 Kasım olduğunu da anımsatalım.

Dualsense parçalarına ayrıldı