Spider-Man Homecoming için bir video daha yayınlandı

Spider Man Homecoming

Tom Holland, Michael Keaton ve Robert Downey JR’nin başrollerini paylaştığı Spider-Man Homecoming için bir video daha yayınlandı.

Marvel’in en sevilen karakterlerinden Spider-Man’in film serisi için diğer birçok yapım gibi yenilemeye gidilmişti. Bunun için çekimine başlanan yapımın çekimleri tamamlandı ve vizyona girmeye hazırlanıyor. Marvel’in daha önce yayınladığı teaser ve 3 tanıtım videosundan sonra filmin posterleri de yayınlanmıştı. Hayranların iyice moduna girdiği Spider-Man Homecoming için bir video daha yayınlandı.

Film için yayınlanan ‘The Party’ adlı TV videosu, şu ana kadar görmediğimiz yeni sahneler içeriyor. Bunun yanısıra diğer tanıtım videolarına gördüğümüz, genç Peter Parker’in sosyal ilişkileri, Tony Stark ile diyalogları, Vulture ile olan kavgası gibi sahneler de yer alıyor. Film ile ilgili oldukça fazla tanıtım videosu izledik. Birçok hayranının bu sahneleri artık ezberlediğini düşünüyoruz. Bakalım filmin geri kalanı izleyicilere neler sunacak?

Bu arada bir başka Marvel filmi olan Black Panther de ilk posteri ve tanıtım videosuna kavuştu. Film için yayınlanan posteri görmek için buraya, tanıtım videosunu izlemek için ise buraya tıklayın. Spider-Man Homecoming için yayınlanan son posterleri görmek için ise buraya tıklayın.

Spider-Man Homecoming, 7 Temmuz 2017‘de vizyona girecek. Eğer süper kahraman filmlerini seviyorsanız Justice League üyesi Wonder Woman’ın filminin de şu an gösterimde olduğunu hatırlatalım.