İlk film çok beğenildi. Spider Man Homecoming 2 geliyor!

spider man

Spider-Man: Homecoming vizyona gireli henüz 1 ay bile olmadı; ama gerek çizgi roman fanlarından gelen olumlu tepkiler, gerekse de gişedeki başarısı sebebiyle şimdiden Homecoming 2 (Filmin isminin farklı olması da gündemde) konuşulmaya başlandı bile.

Sony ve Marvel tarafından hazırlanan Spider-Man: Homecoming (Örümcek-Adam: Eve Dönüş) , 7 Temmmuz 2017 tarihi itibarıyla vizyonda yerini aldı. 175 milyon dolarlık çekim bütçesi bulunan film, vizyonda olduğu ilk 13 gün sonunda 485 milyon dolarlık hasılat elde ederek büyük başarıya imza attı. Jon Watts tarafından yönetilen filmde, Tom Holland, Marisa Tomei ve Robert Downey, Jr. gibi önemli isimler rol alıyor.

spider man homecoming

Movieweb’teki habere göre iki numaralı film için çalışmalar ufaktan başlıyor. Sony ve Marvel’ın ikinci filmde de aynı yönetmenle, yani Jon Watts ile devam etmek istediği bildirilirken tabii ki başrolde de yine Tom Holland’ı izleyeceğiz. Yetkililer, devam filminde daha evvel beyazperdeye adım atmamış kötü karakterleri de görebileceğimizi de ekliyor. Örneğin yönetmen Watts, devam filminde Kraven the Hunter (Avcı) karakterini canlandırması için Jason Momoa’nın ismini öne sürmüştü. Dolayısıyla bu ve dahası gerçekleşebilir.

Devam filmi, 4 Mayıs 2018’de vizyona girecek olan Avengers: Infinity War’un sonrasındaki bir zaman diliminde geçecek. Filmin çıkış tarihi de şimdiden belli: 5 Temmuz 2019.

Sosyal medya gündemi: Linkin Park’ın solisti intihar etti!