Spider-Man 3 filmi için Venom görüşmeleri başladı

spider man

Sony ve Marvel şimdi de Spider-Man 3 filmi için Venom karakteri üzerinde görüşüyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Marvel sinematik evrenindeki en sorunlu karakterin Spider-Man olduğunu söyleyebiliriz. Hali hazırda Disney’in Fox’u satın almasından sonra yuvaya dönüş yapamayan tek karakter Spider-Man kaldı.

İşin kötü yanı ise Spider-Man’ın Marvel sinematik evreni açısından kritik bir öneme sahip olması. Aslına bakılırsa çizgi roman serilerinde de Spider-Man hayli önemli bir roldeydi. Fakat bu karakterin film haklarının yıllar önce Sony’e satılmış olması, Disney’in tüm planlarını alt üst etti.

Disney bir süre önce Sony ile anlaşarak Spider-Man’i Marvel sinematik evrenine dahil etmişti. Ardından yaşanan gerilim sonrasında Sony, Spider-Man’in Marvel sinematik evreninde görünmeyeceğini açıklamıştı. Neyse ki yapılan son görüşmelerin artından Spider-Man’in bir süre daha Marvel sinematik evreninde yer alacağı kesinleşmişti.

venom

Spider-Man 3 filmi için görüşmeler sürüyor

Şimdi ise Marvel ve Disney arasında farklı bir sorun patlak verdi. Marvel önümüzdeki yıl başlayacak olan Spider-Man 3’ün çekimlerinde Venom karakterine de yer vermek istiyor. Sony ise yeni bir Venom karakteri yerine Tom Hardy’nin hayat verdiği kendi sinematik evrenindeki Venom karakterinin kullanılmasını istiyor.

Hal böyle olunca, Venom karakteri için de Disney’in Sony’e ek ödeme yapması gerekiyor. Dolayısıyla neresinden bakarsanız bakın Spider-Man için yeni bir kriz daha patlak vermek üzere. Bakalım iki dev stüdyo bu sorunun üstesinden nasıl gelecek? Bekleyip göreceğiz.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın