Soundcore Liberty 4 NC TWS : Seyahatlerde sessizliğin tadını çıkarın

Soundcore Liberty 4 NC TWS

Soundcore Ailesi’ne yeni katılan Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklık ile gürültüyü yüzde 98.5’e kadar azaltarak seyahatlerde sessizliğin tadını çıkarabilirsiniz.

 Anker, Soundcore kategori markası altında piyasaya sunduğu kulaklıklarla kullanıcılarını yüksek ses kalitesi ile tanıştırıyor. Üst düzey performans ve yenilikçi özelliklere sahip Soundcore kulaklıklar, ses sorunlarına akıllı teknolojilerle çözüm sunuyor.

Soundcore Ailesi’ne yeni katılan Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklık, dış gürültüyü etkili bir şekilde algılayan ve yüzde 98.5’e kadar iptal eden son teknoloji gürültü engelleme sistemiyle dikkat çekiyor.

 Soundcore Liberty 4 NC TWS

Kulaklarınıza ve çevrenize gerçek zamanlı olarak adapte olan kişiselleştirilmiş gürültü engelleme sistemi ile Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklık ister kütüphanede ister seyahatte, her zaman ve her yerde maksimum sessizliğin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

 Soundcore kalitesiyle ürettiği ses sistemleriyle fark yaratan Anker, Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklık ile üç kat daha detaylı ve net ses sunuyor.

Soundcore Liberty 4 NC TWS

Yüksek çözünürlüklü kablosuz ses deneyimi ve LDAC teknolojisi sayesinde normal Bluetooth’a göre 3 kat daha fazla veri aktaran Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklık ile 10 saatlik çalma süresi şarj kılıfı sayesinde 50 saate kadar çıkıyor. Pil kaygısı olmadan 1000 şarkı dinleyebileceğiniz veya 30 film izleyebileceğiniz cihazınız ani bir sağanak yağış veya kazayla dökülen kahveden de etkilenmiyor.

Kullanıcılarının premium marka ürünlere erişilebilir fiyatlarda ulaşmasını sağlamayı amaçlayan Anker, Liberty 4 NC TWS Bluetooth Kulaklığı avantajlı fiyatı ve 5 farklı renk seçeneği ile tüketiciyle buluşturuyor.

Suzuki, Mobilite Fuarı’nda gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor