Sony’den İki Özel Playstation 4 Modeli

hvid ps4 y7ka

Sony, Japonya’ya özel Destiny ve The Last of Us temalı iki Playstation 4 modeli ortaya çıkardı. 

Oyun konsolu piyasası yeni nesil oyun konsolları olan Xbox One ve Playstation 4’ün kıyasıya rekabeti ile çalkalanıyor. Bu noktada cihazların üreticisi olan Sony ve Microsoft şirketleri kendi konsollarının daha çok satılması için çeşitli hamleler yapıyorlar. Microsoft’un Kinect’i Xbox One için zorunlu olmaktan çıkarmasının ardından satışlarını ikiye katlamasına bir karşı hamle olarak ise Sony sınırlı sayıda iki farklı tema ile Playstation 4 modelleri ortaya çıkardı. Bu modellerin temaları ise Destiny ve The Last of Us: Remastered.

 

destiny_japan

 

Sınırlı sayıda üretilen Destiny temalı Playstation 4’lere yakından bakacak olursak bu modellerin dünyanın her yerinde beyaz renge sahip olan modellere benzediğini görüyoruz. Destiny  temalı Playstation 4 ana vatanında ise biraz daha farklı. Diğer bölgelerde satılan beyaz modellerden farklı olarak Japonya için üretilmiş modellerde Destiny logosu bulunuyor.

The Last of Us temalı Playstation 4 modellerinin ön yüzeyinde Joel ve Ellie’nin yüzleri bulunuyor. Bu model oyunun tutkunları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanabilir.

 

TLOU_Japan

 

Sony’nin sınırlı sayıda ürettiği  Destiny ve The Last of Us temalı Playstation 4’ler bundle olarak oyun ile birlikte geliyor. Bu modellerin Avrupa pazarına sunulup sunulmayacağı ile ilgili ise henüz yapılan bir açıklama bulunmuyor.

Xbox One Türkiye Fiyatı!