Sony Xperia XZ1 hakkında herşey!

xperia xz

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Sony yeni amiral gemisi Xperia XZ1 modelini IFA 2017 kapsamında tanıttı. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Sony, son yıllarda gözle görülür bir düşüş yaşıyor. Japon teknoloji devinin benimsediği katı fiyat politikası, bu markaya duyulan güveni de azaltmış durumda. Ayrıca Sony’nin tasarım anlamında da çağa ayak uyduramamış olması, son senelerdeki satış rakamlarına olumsuz olarak yansıdı.

Bu senenin ilk yarısında Xperia XZ Premium modeli ile kullanıcıların karşısına çıkan Sony, yüksek fiyatı ve kalın çerçeveli tasarımıyla beklentileri karşılayamamıştı. Akıllı telefon pazarındaki birçok ismin ince çerçeveli tasarım çizgisini benimsemesine rağmen, Sony’nin gerici anlayışı firmanın önünü tıkamış ve Japon firma pek çok pazarda gerilemişti.

Bugün IFA 2017 öncesinde gerçekleşen basın toplantısında Sony yeni modeli Xperia XZ1 ile teknoloji severlerin karşısına çıktı. Sony’nin yeni amiral gemisi modeli yine beklentileri karşılamaktan hayli uzak kaldı. İşte Xperia XZ1 hakkındaki tüm detaylar.