Xperia XZ1 ve LG V30 karşılaştırması

Ekran Resmi 2017 09 04 07.18.14

#İŞBİRLİĞİ

IFA 2017’nin en çok dikkat çeken iki akıllı telefonunu karşı karşıya getiriyoruz. İşte Xperia XZ1 ve LG V30 karşılaştırması ile ilgili detaylar.

Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2017’de gözler LG ve Sony’nin üzerindeydi. Akıllı telefon pazarının iki önemli ismi de yeni amiral gemisi modellerini teknoloji severlerin beğenisine sundu. Biz de bu yazımızda iki telefonu karşı karşıya getiriyoruz. Xperia XZ1 ve LG V30 karşılaştırması ile telefonların teknik özellikleri, tasarımları ve fiyatlarını karşı karşıya getiriyoruz.

Xperia XZ1 ve LG V30 karşılaştırması için ilk olarak tasarıma değineceğiz. Zira günümüzde akıllı telefon seçimlerinde kullanıcıların en önemli önceliklerinden birisi de tasarım diyebiliriz. Çünkü artık kullanıcıların birçoğu kalın çerçevelere sahip, ekran gövde oranı düşük telefonlardan pek hoşlanmıyorlar.

Peki tasarım anlamında hangi telefon daha modern bir çizgiye sahip? Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Xperia XZ1 ve LG V30 karşılaştırması ile ilgili yazımıza geçelim.