Sony Xperia XZ1 canlı canlı görüntülendi!

xperia

Sony’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı Xperia XZ1 canlı canlı görüntülendi. İşte Sony’nin yeni amiral gemisi ve diğer detaylar.

Hiç şüphesiz IFA 2017’nin en merak edilen telefonlarından birisi de Xperia XZ1 ve Compact modelleridir. Sony, kısa süre önce yaptığı açıklamada IFA 2017 öncesinde bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtmişti. Japon teknoloji devi, muhtemelen IFA 2017’den 1 gün önce düzenleyeceği toplantıda yeni amiral gemisi telefonu Xperia XZ1 ve XZ1 Compact modellerini tanıtacak. Peki Sony’nin yeni amiral gemisi telefonu nasıl bir tasarıma sahip olacak?

Şimdiye kadar Xperia XZ1’le ilgili sızdırılan bilgilerde telefonun ince çerçevelere sahip olacağı ve Sony’nin kalın çerçeveli tasarım anlayışını terk edeceği belirtilmişti. Geçtiğimiz gün XZ1 ile ilgili sızdırılan yeni görsellerde telefonun tasarımı da tüm hatlarıyla gözler önüne serilmiş oldu.

Konu ile ilgili sızdırılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2017-08-16 13.07.56

Görsellerde de görüldüğü üzere XZ1 son derece ince bir tasarıma sahip. Parmak izi okuyucusunun telefonun yan tarafında olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Yalnız üst ve alt çerçevelerin inceltilip, inceltilmediği fotoğrafın açısından dolayı net anlaşılamıyor. İlk görselde alt kısımda çerçevelerin daha ince olduğu görülürken, ortada bulunan görselde ise alt ve üst çerçevelerin XZ Premium’da olduğu gibi aynen durduğu görünüyor.

Az önce de belirttiğimiz gibi, Sony’nin yeni amiral gemisi modeli Berlin’de düzenlenecek olan IFA öncesinde tanıtılacak. Telefonun ne zaman satışa sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil.