Sony Xperia Ailesi Türkiye’de

Xperia Z2 004

Vodafone Türkiye, Sony’nin son teknolojiye sahip iki yeni akıllı cihazını satışa sunuyor.

Mükemmel fotoğraf makinesi ve video kamera deneyimini suya dayanıklı akıllı teknolojiyle buluşturan Sony Xperia Z2, 36 aya varan taksitlerle Vodafone Red dünyasına katılıyor.  Vodafone’un Sony Xperia Z2 teklifiyle, iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Red Elite tarifesine ek olarak 36 ay vadeyle ayda 40 TL’ye yeni Sony’e sahip olmak mümkün.

Yeni Sony ailesinin diğer üyesi, üstün işlemci performansıyla akıllı telefon kullanmayı keyif haline getiren Sony Xperia M2 oldu. Vodafone’lular Sony Xperia M2’ye Red Elite tarifesine ek 24 ay taksitle ayda 23 TL’ye sahip olabiliyor.

Xperia-Z2-004

Vodafone’lular için akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenen Sony Xperia Z2, 20.7 megapiksellik  kamerası ve 4K video çekim özelliği ile üstün teknolojiye sahip bir akıllı telefon olarak ön plana çıkıyor. Toza ve suya dayanıklı Sony Xperia Z2, sualtında 1,5 metreye kadar video ve fotoğraf çekmeyi mümkün kılıyor. 5.2 inçlik Full HD X-Reality ekran ve Triluminos teknolojisiyle canlı görüntüler üreten akıllı telefon; 2,3 Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemciden ve Android 4.4 KitKat platformundan güç alıyor. Tasarım detaylarıyla fark yaratan cihazda 3 GB RAM, 16 GB dâhili hafıza bulunuyor ve microSD kart desteğiyle 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor. 3200 mAh güçlü bataryasını Stamina moduyla destekleyen Sony Xperia Z2 yarının teknolojisi 4G’yi de destekliyor.

Üstün işlemci performansıyla hızlı ve akıllı bir telefona terfi etmeyi kolaylaştıran Sony Xperia M2 ise Sony’nin üstün Bravia TV görüntü teknolojisine sahip 4.8 inç qHD ekranla göz kamaştırıyor. Exmor RS sensörle desteklenen 8 MP kamera, HDR fotoğraf ve Full HD video çekim imkanı sunuyor. Android 4.3 Jellybean platformunda çalışan 1.2 Ghz dört çekirdekli Qualcomm işlemci ve 1 GB RAM’den güç alan telefonun 8 GB’lik dahili belleği microSD ile 32 GB’a yükseltilebiliyor.